Γιώργος Αλκαίος: Πείνασα εκείνο το καλοκαίρι, έβγαζα τον μήνα με κατεψυγμένα κεφτεδάκια και μακαρόνια

Ψωνίστηκα μόλις ακούστηκε το πρώτο άλμπουμ και είπα θα κάνω συναυλίες, ο κανένας, θυμάται

Ο Γιώργος Αλκαίος έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και συγκεκριμένα, την περίοδο που κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ. Ο τραγουδιστής που ήταν καλεσμένο στο «Καλύτερα Αργά» σχολίασε, μεταξύ άλλων, ότι «ψωνίστηκε» με το πρώτο άλμπουμ, ενώ ανέφερε και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στα πρώτα του βήματα.

Δείτε το βίντεο

«Στις σχέσεις μου ήμουν δύσκολος. Στα 23 η διαχείριση ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Όχι για τα χρήματα, δεν δίνω σημασία. Όταν είχα την ευκαιρία να αγοράσω αυτοκίνητο το έκανα. Αλλά δεν έκανα υπερβολές» είπε αρχικά.

Στην πορεία, εξήγησε πως: «Όταν είσαι 23 και έχεις ένα συμβόλαιο 5ετές με ρήτρα μισό δις έχεις άγχος. Χρόνος δεν υπήρχε για προσωπική ζωή. Υπήρχαν φιλικές σχέσεις που έπρεπε να τις έχω τελειώσει χρόνια πριν και άλλες που δεν έπρεπε. Και ερωτικές σχέσεις. Δεν έπαιξε ρόλο η διασημότητα. Έζησα κάτι που ήταν πολύ ωραίο αλλά μετά ήρθε η ευθύνη».

Όσο για το πώς διαχειρίστηκε τη φήμη που απέκτησε σε νεαρή ηλικία, ο Γιώργος Αλκαίος δήλωσε: «Ψωνίστηκα μόλις ακούστηκε το πρώτο άλμπουμ, το πρώτο καλοκαίρι. Είπα θα κάνω συναυλίες! Ο κανένας… Με ένα άλμπουμ! Δεν ήταν η ώρα ακόμα. Έπρεπε να πάω με κάποιον. Πού να πάω με ένα τραγούδι; Ήταν αστείο. Τελικά, πείνασα εκείνο το καλοκαίρι. Έβγαζα τον μήνα με 16 κεφτεδάκια κατεψυγμένα και ένα πακέτο μακαρόνια και καφέ το πρωί. Αλλά, άρχοντας! Μετά ήρθε η πρόταση να πάω στο Τούνελ σε ένα δυνατό σχήμα».



Ειδήσεις σήμερα:

«Πώς μπορεί να εξαφανιστεί κανείς από προσώπου γης;» Αγωνία για τον παρουσιαστή του BBC στη Σύμη

Έρχεται από βδομάδα ο πρώτος καύσωνας του καλοκαιριού - Πότε και πού θα δείξει 44 βαθμούς Κελσίου

Συνελήφθη Νορβηγός που αναζητούσε νεαρά κορίτσια με αγγελία έξω από Λύκειο της Ρόδου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr