Νίκος Μουρατίδης για TV Queen: Ελεεινή εκπομπή, ακατάλληλη η παρουσιάστρια

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν ήταν άθλια, πρόσθεσε

Ο Νίκος Μουρατίδης εξήγησε σε ρεπόρτερ  ψυχαγωγικών εκπομπών, τον λόγο που έχει αρνηθεί όλες τις προτάσεις να συμμετέχει σε τηλεοπτικά πρότζεκτ.

«Δύσκολο να κάνω τηλεόραση. Με ενδιαφέρει η μουσική, να είμαι κριτής… Να είμαι πίσω από τις κάμερες και να συμβουλεύω. Σε πάνελ τι να κάνω; Κουτσομπολιό; Με προσέγγισαν πέρυσι για να είμαι στην εκπομπή μιας τοπ παρουσιάστριας, που τελικά αποδείχθηκε ότι δεν είναι και τόσο τοπ, γιατί τα νούμερά της είναι 5% και 6%. Ευτυχώς δεν πήγα», είπε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης.

Δείτε το βίντεο

Όταν ρωτήθηκε για το πρόωρο τέλος του TV Queen, που παρουσιάζει η Ιωάννα Μαλέσκου, ο Νίκος Μουρατίδης, παρίστανε ότι... κάνει εμετό. Στη συνέχεια, δήλωσε: «Ελεεινή εκπομπή, ακατάλληλη παρουσιάστρια, ακατάλληλοι δάσκαλοι, όλα ακατάλληλα. Με πήραν και από εκεί να πάω για να κάνω μάθημα».


Κλείνοντας, ο Νίκος Μουρατίδης είπε: «Η φετινή τηλεοπτική σεζόν ήταν άθλια».

Από τη μεριά της, η Ιωάννα Μαλέσκου είπε: «Αισθάνομαι ότι ολοκληρώνεται ένα πολύ όμορφο project πιο γρήγορα από ό, τι περιμέναμε. Θα είναι μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά αυτή του τελικού. Θα ήθελα να κρατήσει ακόμα περισσότερο. Τώρα που ζεστάθηκε και οι κοπέλες είναι πιο στοχευμένο και επαγγελματικό το αποτέλεσμα και είναι πιο σαφής η εικόνα που έχουν να μοιραστούν με τον κόσμο, θα έλεγα ότι θα θελαμε και κάτι παραπάνω.Από την άλλη όμως Ακριβώς επειδή στέκομαι στο ότι κάποια πράγματα έτσι πρέπει να γίνονται στην τηλεόραση, εναρμονίζομαι και εγώ και σου λέω ότι είναι γλυκιά η αίσθηση».



Ειδήσεις σήμερα:

«Πώς μπορεί να εξαφανιστεί κανείς από προσώπου γης;» - Αγωνία για τον παρουσιαστή του BBC στη Σύμη

Aγωνία στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το «πόθεν έσχες» Κασσελάκη: Το ντέρμπι της 2ης θέσης και η χλιαρή συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Ηράκλειο, 1945-1947: Το λιντσάρισμα των δωσίλογων της Κρήτης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr