H Καρολίνα Κούρκοβα επιστρέφει στο μόντελινγκ: H μάχη της με τη νόσο Χασιμότο και η απώλεια των 14 κιλών

H Καρολίνα Κούρκοβα επιστρέφει στο μόντελινγκ: H μάχη της με τη νόσο Χασιμότο και η απώλεια των 14 κιλών

Η ξανθιά καλλονή έχει αφήσει πίσω όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισε και είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ

karolinakurkova
H Καρολίνα Κούρκοβα υπήρξε ένα από τα κορυφαία μοντέλα μόδας της δεκαετίας του 1990 και παρά την απουσία της από το μόντελινγκ και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε, επιστρέφει στον χώρο της μόδας, πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Η εντυπωσιακή Τσέχα δεν επέτρεψε ποτέ φραγμούς στα όνειρά της. Κόρη μπασκετμπολίστα, ακολούθησε τις φιλοδοξίες της μητέρας της, η οποία όταν πλέον είχε χωρίσει και η Καρολίνα ήταν 15 ετών έστειλε φωτογραφίες της κόρης σε ένα πρακτορείο μοντέλων. Στο πρόσωπο και τις τέλειες αναλογίες της οι ατζέντηδες αναγνώρισαν τη νέα μούσα τους. 

Σύντομα μεταμορφώθηκε και σε έναν από τους πιο περιζήτητους «άγγελους» της Victoria’s Secret. Οίκοι και σχεδιαστές όπως οι Carolina Herrera, Yves Saint Laurent, Raph Lauren, Vera Wang, Stella McCartney, Christian Dior, Louis Vuitton, Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Marc Jacobs, Alberta Ferretti ή Karl Lagerfeld υποκλίνονταν στα ψιλόλιγνα πόδια της και η ίδια μετατράπηκε στο πουλέν της εξαιρετικά επιλεκτικής Aννα Γουίντουρ. 

Σε ηλικία 24 ετών, το τηλεοπτικό κοινό του Ε! Entertainment την έχρισε «πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη», με αντιπάλους μάλιστα σούπερ σταρ της σόουμπιζ, όπως οι Αντζελίνα Τζολί, Σκάρλετ Γιόχανσον, Ζιζέλ, Χάιντι Κλουμ και Αντριάνα Λίμα. Στη συνέχεια έκανε ένα διάλειμμα από τη καριέρα της για να μπορέσει να μεγαλώσει τα τρία της παιδιά, που απέκτησε με τον σύζυγό της Άρτσι Ντρούρι.
BLU_A34720170
H Καρολίνα Κούρκοβα με τον σύζυγό της, Άρτσι Ντρούρι
Κλείσιμο
Το «χρυσό κορίτσι» της μόδας που μετρά 51 εξώφυλλα σε διάφορες «Vogue» του κόσμου και κατέκτησε τον τίτλο «Μοντέλο της χρονιάς» στα Vogue Fashion Awards το 2002, εκτός από αδιαμφισβήτητη ομορφιά διέθετε και μία δυναμική προσωπικότητα που τη βοήθησε να υπερπηδήσει ατυχείς στιγμές της καριέρας και της ζωής της. 
BLU_A31147578
Η Κούρκοβα σε νεότερη ηλικία και παρά την υγιεινή διατροφή και γυμναστική που έκανε, άρχισε να παίρνει βάρος. Όπως ανέφερε στην Daily Mail: «Πήγα σε έναν γιατρό και μου είπε ότι έχω τη νόσο Χασιμότο. Είναι ένα πρόβλημα του θυρεοειδούς και το άγχος το πυροδοτεί. Η εργασία υπό πίεση το επιδεινώνει. Είχα πάρει 14 κιλά».

Αμέσως μετά τη διάγνωση, η Κούρκοβα έθεσε την αυτοφροντίδα της ως ύψιστη προτεραιότητα, ξεκινώντας ένα ταξίδι ευεξίας. «Άλλαξα τη διατροφή μου, έκανα γιόγκα και ξεκίνησα διαλογισμό, τα έκανα όλα», δηλώνει, καθώς έχει καταφέρει να χάσει τα 14 κιλά που πήρε εξαιτίας της νόσου.
BLU_A95105681
Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Κούρκοβα ήταν στο Φεστιβάλ των Καννών, όπου έλαβε διθυραμβικά σχόλια από τον κόσμο της μόδας
Το 40χρονο μοντέλο σύμφωνα με την Daily Mail, επιστρέφει στο μόντελινγκ, καθώς έχει πλέον υπογράψει με τη Ford Models. Όπως δήλωσε πριν μερικές ημέρες: «Τώρα που τα παιδιά μου μεγάλωσαν, είμαι ενθουσιασμένη που θα επιστρέψω στο παιχνίδι. Έχω έναν νέο ατζέντη και ανυπομονώ να κάνω κάποια διασκεδαστικά πράγματα γιατί μου αρέσει να παραμένω απασχολημένη»,

Σε πρόσφατη εμφάνισή της στο Instagram, η διάσημη Καρολίνα Κούρκοβα ποζάρει πιο ανανεωμένη και ευτυχισμένη από ποτέ.

Δείτε τη δημοσίευση

Ειδήσεις σήμερα:

«Πώς μπορεί να εξαφανιστεί κανείς από προσώπου γης;» - Αγωνία για τον παρουσιαστή του BBC στη Σύμη

Aγωνία στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το «πόθεν έσχες» Κασσελάκη: Το ντέρμπι της 2ης θέσης και η χλιαρή συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Ηράκλειο, 1945-1947: Το λιντσάρισμα των δωσίλογων της Κρήτης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης