Δανάη Μπάρκα: Μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου - Πάντα γράφεται κάτι, σχολίασε

Δεν με επηρεάζουν άμεσα τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ, ανέφερε

Η Δανάη Μπάρκα έκανε δηλώσεις στην εκπομπή που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου για πρώτη φορά, ύστερα από αρκετό καιρό και αναφέρθηκε στις αλλαγές που θα γίνουν στην εκπομπή της.

Οι δηλώσεις της ήρθαν λίγους μήνες μετά τη δημοσίευση βίντεο με τη Δανάη Μπάρκα σε τρυφερά ενσταντανέ με τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, κάτι το οποίο είχε ενοχλήσει τη δεύτερη, όπως είχε δηλώσει. Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στην τηλεοπτική σεζόν που πέρασε, λέγοντας στο «Super Κατερίνα» ότι: «Η φετινή τηλεοπτική σεζόν μου έχει αφήσει πολύ ωραία γεύση όπως κάθε τηλεοπτική σεζόν, με τα ωραία της, τα πιο δύσκολά της, αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε υγιείς, κάνουμε κάτι που μας αρέσει».

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια τόνισε ότι δεν επηρεάζεται άμεσα από όσα ακούγονται και γράφονται για την ίδια. Πιο αναλυτικά, είπε: «Δεν με επηρεάζουν άμεσα τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ, γιατί ξέρω ότι οι τελικές συζητήσεις και για το τι πραγματικά συμβαίνει επικοινωνώ με το κανάλι στο οποίο ανήκω, το MEGA μας. Πάντα γράφεται και πάντα θα γράφεται κάτι, σέβομαι απόλυτα τη δουλειά των ανθρώπων. Και να έχω κάνει συζητήσεις για την επόμενη σεζόν, δε θα το μοιραστώ. Αυτά είναι πράγματα που δε τα μοιράζομαι ούτε με τους φίλους μου, γιατί είναι πράγματα που στην ουσία αφορούν μόνο εμένα, το κανάλι, την ομάδα και την εκπομπή».

Για το MEGA και τους συνεργάτες της, η Δανάη Μπάρκα τόνισε: «Είμαι θετική όταν είμαι σε έναν χώρο που με αγαπάνε, με φροντίζουν και με τιμούν και το ίδιο προσπαθώ να κάνω κι εγώ. Οτιδήποτε άλλο είναι απλά για να λέμε και να αναλύουμε» για να σχολιάσει αργότερα, τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Φαίη Σκορδά να «πολιορκεί» τον Άρη Καβατζίκη ο οποίος φημολογείται ότι ίσως αποχωρήσει από το «Πάμε Δανάη».

«Από ποιον πολιορκείται ο Άρης; Αυτά μπορούν να σας τα απαντήσουν ο Άρης και η Δέσποινα. Εγώ είμαι χαρούμενη όταν οι άνθρωποι που αγαπώ είναι χαρούμενοι. Δεν υπάρχει κανένας μοχλός πίεσης για κανέναν. Αυτό που κάνουμε είναι μια δουλειά, και όπως όλες οι δουλειές έχουν τις συζητήσεις τους και τις αλλαγές τους, έτσι κι αυτή η δουλειά. Απλά στη δική μας περίπτωση έχει μια παραπάνω προβολή» ανέφερε.

Την ίδια μέρα, η Δέσποινα Καμπούρη επιβεβαίωσε ότι δεν θα βρίσκεται στην ομάδα του «Πάμε Δανάη» στην περίπτωση που συνεχίσει για ακόμη μια σεζόν.


Ειδήσεις σήμερα:

Ένα μονοπάτι 1 χλμ. έπρεπε να διασχίσει ο παρουσιαστής του BBC στη Σύμη - Με ενισχύσεις από Ρόδο οι έρευνες

Σάλος με το «μυστικό» διάσημου καταρράκτη της Κίνας που αποκάλυψε πεζοπόρος - Τροφοδοτείται από... σωλήνα

Η «αληθινή Μάρθα» από το Μικρό Ταρανδάκι μηνύει το Netflix για δυσφήμηση και ζητά 170 εκατ. δολάρια!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr