Ντόλι Πάρτον: Η ζωή της γίνεται μιούζικαλ 

Ντόλι Πάρτον: Η ζωή της γίνεται μιούζικαλ 

Το «Hello, I'm Dolly» θα ανέβει στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ το 2026

dollyparton22
Το «Hello, I'm Dolly» είναι το νέο μιούζικαλ που θα ανέβει στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ το 2026 και είναι εμπνευσμένο από την Ντόλι Πάρτον.

Από την σκηνή του CMA Fest στο Νάσβιλ, η σταρ της κάντρι μουσικής είπε: «Γεια σας, είμαι η Ντόλι και έζησα όλη μου τη ζωή για να δω αυτό το σόου στη σκηνή. Έχω γράψει πολλά πρωτότυπα τραγούδια για την παράσταση και έχω συμπεριλάβει και όλα τα αγαπημένα σας τραγούδια. Θα γελάσετε, θα κλάψετε, θα χειροκροτήσετε, θα χοροπηδήσετε, θα είναι πραγματικά μια Γκραντ Όπερα».

Ο τίτλος του μιούζικαλ είναι ένας φόρες τιμής στο πρώτο στούντιο άλμπουμ που κυκλοφόρησε το 1967. Μαζί της στην παραγωγή εκτός από τον 'Ανταμ Σπίρς (Adam Speers) της ATG Production θα είναι ο Ντάννι Νόζελ μέσω της CTK Enterprises με έδρα το Νάσβιλ.

«Η πρώτη φορά που είχα τη χαρά να συνεργαστώ με την Ντόλι Πάρτον ήταν το 2019 όταν μας εμπιστεύτηκε να δημιουργήσουμε μια νέα διασκευή του μιούζικαλ «9 to 5» για το West End του Λονδίνου», είπε ο 'Ανταμ Σπίρς.

«Πάντα άκουγα ότι ήθελε να κάνει ένα μιούζικαλ βασισμένο στη ζωή της, οπότε όταν με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε η παραγωγή του, ενθουσιάστηκα. Όπως γνωρίζει ο κόσμος, η Ντόλι είναι ένα μαγικό μείγμα ταλέντου, σκληρής δουλειάς, ευφυΐας, γοητείας, ευστροφίας και μιας γιγαντιαίας καρδιάς. Είμαι ενθουσιασμένος που θα μεταφέρουμε την εμπνευσμένη ιστορία της στο Μπρόντγουεϊ», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το Deadline, η διανομή των ρόλων και τα πρόσθετα μέλη της δημιουργικής ομάδας θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία.


Ειδήσεις σήμερα:

Στο όνομα του Τάιλερ το σπίτι στο Κολωνάκι, πλήρωσε με τραπεζικό έμβασμα 1,76 εκατ. ευρώ (δείτε το συμβόλαιο)

Μητέρα Τσιτσιπά για Μπαντόσα: Είναι ένα κορίτσι χωρίς αυτοπεποίθηση, δεν με ρώτησε κανείς για την επανασύνδεση


Σύρος σκότωσε την 18χρονη κόρη του στην Ολλανδία επειδή είχε Ολλανδό σύντροφο και ήθελε να βγάλει τη μαντίλα


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης