Μέμος Μπεγνής: Μία σκηνή που έμεινε κλασική στην τηλεόραση είναι αυτή που κάνω έρωτα στο τρένο με τη Θάλεια Ματίκα

Ήταν πάρα πολύ συγκινητικό και πραγματικά είχα συγκινηθεί αληθινά εκείνη τη στιγμή, περιέγραψε ο ηθοποιός για τη σειρά Μη μου λες αντίο

Ο Μέμος Μπεγνής περιέγραψε μερικές αναμνήσεις από τα γυρίσματα της σειράς «Μη μου λες αντίο», στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Αρχικά, αφηγήθηκε τις αντίξοες καιρικές συνθήκες στις οποίες είχαν χρειαστεί να γυρίσουν ορισμένες σκηνές: «Θυμάμαι στα πρώτα γυρίσματα του “Μη μου λες αντίο” είχε απίστευτη ζέστη στην Κομοτηνή. Αλλά το χειρότερο ήταν τον χειμώνα, που πηγαινοερχόμασταν στην Κομοτηνή για γυρίσματα σε εξωτερικούς χώρους. Θυμάμαι την τελευταία σκηνή με τη Θάλεια Ματίκα, που έπρεπε να αποφασίσουμε αν θα χωρίσουμε και να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε με το μέλλον μας, είχαν παγώσει οι μύες του προσώπου από το κρύο. Έξω είχε χιόνι και κάθε τόσο στο cut του Μανουσάκη έπρεπε να μπαίνουμε στο βανάκι, να μας δίνουν τσάι ζεστό να πίνουμε για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και να συνεχίσουμε τη σκηνή. Οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες».

Δείτε το βίντεο

Επίσης, σχολίασε τη φιλοξενία των ανθρώπων εκεί: «Ο ρόλος μου ήταν απαιτητικός, έπρεπε να μάθω ολόκληρες προσευχές - μισή σελίδα προσευχή - στα τουρκικά. Ο κόσμος στην Κομοτηνή ήταν πολύ θερμός, είχε πολύ κόσμο γενικά στα γυρίσματα, ιδίως όταν κάναμε εξωτερικά. Γενικά στον μαχαλά οι άνθρωποι μας άνοιγαν τα σπίτια τους και μας κερνούσαν».

Στη συνέχεια, διηγήθηκε μια ακόμα σκηνή η οποία γυρίστηκε σε πολύ κρύο: «Σε μία σκηνή έπρεπε να κυνηγήσω τη Θάλεια μέσα στη βροχή, ενώ έξω είχε μείον βαθμούς και ο Μανούσος ήθελε να είμαι μόνο με το σακάκι, γιατί και καλά το στυλ μου ήταν αυτό, λες και οι μουσουλμάνοι δεν φορούσαν μπουφάν. Τεχνητή βροχή, οπότε δεν μου έφτανε το κρύο, έπρεπε και να βρέχομαι. Θυμάμαι τον εαυτό μου να κάνει τζόκινγκ γύρω-γύρω στο χωράφι, πριν το γύρισμα, για να ζεσταθώ και να ιδρώσω, έτσι ώστε όταν πέσει η παγωμένη βροχή πάνω μου με αυτό το κρύο να μην αρρωστήσω».
Μέμος Μπεγνής και Θάλεια Ματίκα στο «Μη μου λες αντίο»

Τέλος, μίλησε για την ερωτική σκηνή που πραγματοποίησε με τη Θάλεια Ματίκα: «Μία σκηνή που έμεινε κλασική στην τηλεόραση είναι η σκηνή που κάνω έρωτα στο τρένο με τη Χριστίνα, που ήταν η Θάλεια, για πρώτη φορά. Και την περιμένω έξω στη βροχή πάλι και της λέω: "Ότι θα είμαι εδώ και θα σε περιμένω όσο χρειαστεί, θα είμαι εδώ για εσένα". Ήταν πάρα πολύ συγκινητικό και πραγματικά είχα συγκινηθεί αληθινά εκείνη τη στιγμή».

Ειδήσεις σήμερα:

Στο όνομα του Τάιλερ το σπίτι στο Κολωνάκι, πλήρωσε με τραπεζικό έμβασμα 1,76 εκατ. ευρώ (δείτε το συμβόλαιο)

Μητέρα Τσιτσιπά για Μπαντόσα: Είναι ένα κορίτσι χωρίς αυτοπεποίθηση, δεν με ρώτησε κανείς για την επανασύνδεση


Σύρος σκότωσε την 18χρονη κόρη του στην Ολλανδία επειδή είχε Ολλανδό σύντροφο και ήθελε να βγάλει τη μαντίλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr