Λευτέρης Ελευθερίου: Έγραφαν για μένα, τι καραγκιόζης είναι αυτός και τι δουλειά έχει δίπλα στους καλούς ηθοποιούς

Γίνεσαι καλύτερος με τα κακά σχόλια, δήλωσε

Ο Λευτέρης Ελευθερίου και η Ματίνα Νικολάου έδωσαν από κοινού συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου μίλησαν για τη νέα τους θεατρική παράσταση.

Ο ηθοποιός, αρχικά, σχολίασε τα ευτράπελα περιστατικά που έχουν συμβεί επί σκηνής: «Καταρχάς επειδή έχουμε νούμερα πολλά στην επιθεώρηση, μου έχει τύχει να βγω με λάθος κοστούμι, να φοράω στολή τσολιά ενώ έπρεπε να κάνω έναν άνθρωπο που δουλεύει σε γραφείο».

Δείτε το βίντεο

Επίσης, αποκάλυψε τα αρνητικά σχόλια που έχει κατά καιρούς δεχτεί: «Έχουν γραφτεί πολλά για μένα, όπως "τι καραγκιόζης είναι αυτός", "τι δουλειά έχει δίπλα στους καλούς ηθοποιούς', "τι τον πήρατε;", τα οποία έχουν πλάκα, τους λέω να γράψουν από κάτω όμως και το γιατί. Γίνεσαι καλύτερος με τα κακά σχόλια».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό με τα παιδιά του: «Μου έχει τύχει να ξεχάσω το παιδί μου στον παιδικό σταθμό, με έπαιρναν τηλέφωνο κι εγώ πήγαινα στη Λάρισα».

Με τη σειρά της, η Ματίνα Νικολάου μίλησε για την παράσταση: «Θυμάμαι να παρακαλάω τον Σταμάτη Φασουλή να κάνει μια επιθεώρηση για να παίξω σε αυτήν. Να που ήρθε ο καιρός λοιπόν. Πολλές φορές μου έχει συμβεί να μη γελάσει το κοινό, είναι πολύ άσχημο να κάνεις κωμωδία και να νομίζεις ότι θα γελάσουν και μετά να μη γελάνε».

Επιπλέον, ομολόγησε: «Στη δουλειά έχω σπάσει πόδι, δάχτυλο, μου είχε μείνει το τακούνι μέσα στην σκάλα και δεν ακολούθησε το πόδι».

Τέλος, για τον Νίκο Μουτσινά σχολίασε: «Ο Νίκος Μουτσινάς είναι εκείνος που θα αποφασίσει για το τι θα κάνει τη νέα σεζόν, όταν θα καταλήξει θα με ενημερώσει, είμαι σε αναμονή. Στην εκπομπή ζουσα επικίνδυνα, άνοιξα το κεφάλι μου με ένα skate».

Ειδήσεις σήμερα:

Στο όνομα του Τάιλερ το σπίτι στο Κολωνάκι, πλήρωσε με τραπεζικό έμβασμα 1,76 εκατ. ευρώ (δείτε το συμβόλαιο)

Μητέρα Τσιτσιπά για Μπαντόσα: Είναι ένα κορίτσι χωρίς αυτοπεποίθηση, δεν με ρώτησε κανείς για την επανασύνδεση


Σύρος σκότωσε την 18χρονη κόρη του στην Ολλανδία επειδή είχε Ολλανδό σύντροφο και ήθελε να βγάλει τη μαντίλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr