Μαρίνα Ψάλτη για Γιάννη Φέρτη: Ζεις ένα θρίλερ καθημερινά, ο άνθρωπός σου ξαφνικά γίνεται κάτι άλλο

Μαρίνα Ψάλτη για Γιάννη Φέρτη: Ζεις ένα θρίλερ καθημερινά, ο άνθρωπός σου ξαφνικά γίνεται κάτι άλλο

Και γίνεσαι και γι' αυτόν κάτι άλλο, είναι πάρα πολύ σκληρό, συμπλήρωσε για τον εκλιπόντα σύζυγό της

psalti-fertis_2
Η Μαρίνα Ψάλτη μοιράστηκε τις στιγμές που πέρασε δίπλα στον σύζυγό της, Γιάννη Φέρτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 14 Απριλίου σε ηλικία 86 ετών.

Στην εμφάνισή της στο «Στούντιο 4» την Παρασκευή 7 Ιουνίου, η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε για την ασθένεια του ηθοποιού, τις δυσκολίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει και τον λόγο που αποφάσισε να πει ψέματα σχετικά με την κατάσταση υγείας του.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1tu4c222a6p)

Κλείσιμο
Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Αυτή η ασθένεια είναι μια πάρα πολύ σκληρή ασθένεια και τρομάζει τους ανθρώπους και το καταλαβαίνω. Εγώ που ο Γιάννης ήταν η αγάπη της ζωής μου, πάρα πολλές φορές γονάτισα, λύγισα, πάθαινα πανικούς, δεν μπορούσα να διαχειριστώ τίποτα».

Επίσης, μίλησε για τη βαρύτητα της ασθένειας και τις επιπτώσεις της στον άνθρωπο: «Μια ανάρτηση που έκανε η Ελένη Ράντου για τη μητέρα της, ότι είναι ένα "θρίλερ καθημερινό", είναι ακριβώς αυτό. Ζεις ένα θρίλερ καθημερινά. Λύγιζα. Ξέρεις ποια είναι η σκληρότητα; Όλοι θα φύγουμε και η μητέρα μου από αυτό έφυγε 2 χρόνια πριν διαγνωστεί ο Γιάννης. Ήμουν ήδη βεβαρυμένη. Η σκληρότητα της ασθένειας είναι στο ότι ο άνθρωπός σου που για συγκεκριμένους λόγους τον αγάπησες, τον θαύμασες, γίνεται κάτι άλλο και γίνεσαι και γι' αυτόν κάτι άλλο, είναι πάρα πολύ σκληρό».

«Δεν με καταλάβαινε», τόνισε η Μαρίνα Ψάλτη.

Επίσης, η ηθοποιός περιέγραψε πως αν και ήθελε τους φίλους του να επικοινωνήσουν μαζί της, συγχρόνως καταλάβαινε τη δυσκολία και την αμηχανία των ανθρώπων απέναντι σε ένα τέτοιο πρόβλημα. «Πολλές φορές έλεγα "οι φίλοι του γιατί δεν κάνουν ένα τηλέφωνο;". Δεν τους κατηγορώ. Καταλαβαίνω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο, είναι κάτι που δεν θέλουν να το πλησιάζουν. Δεν ξέρουν πώς να το διαχειριστούν».

«Πολύ καλά έκανα και είπα ψέματα για την υγεία του, χτυπούσε το τηλέφωνο ασταμάτητα»

Σε άλλο σημείο, η Μαρίνα Ψάλτη αναφέρθηκε στη στιγμή που διέρρευσε ότι ο Γιάννης Φέρτης νοσεί από Αλτσχάιμερ και το γεγονός ότι η ίδια βγήκε δημόσια και είπε ψέματα, απορρίπτοντάς το.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1tu0xba8mft)

«Εγώ είχα 2-3 εξαιρετικούς φίλους και ανά πάσα στιγμή ήταν δίπλα μου στο τηλέφωνο, γιατί κλείστηκα σπίτι μου. Και κυρίως βράχος ακλόνητος η αδελφή μου, η Ιωάννα. Αν δεν είχα την αδελφή μου, δεν ξέρω αν θα ήμουν σε αυτόν τον καναπέ να κουβεντιάζουμε», εκμυστηρεύτηκε και περιέγραψε:

«Μέσα σε όλο αυτό έχεις και τον φόβο μην κρεμαστείς στα μανταλάκια. Υπήρχε η διαρροή μίας ανάρτησης… και είπα ψέματα και καλά έκανα. Δεν είχε κανένα δικαίωμα το συγκεκριμένο πρόσωπο – δεν θέλω να πω όνομα – να κάνει τη συγκεκριμένη ανάρτηση χωρίς να με ενημερώσε. «Άρχισαν να με παίρνουν τηλέφωνα οι δημοσιογράφοι, είχα πάθει 7 εγκεφαλικά, ο Γιάννης ακόμα καταλάβαινε και κόντεψα να τρελαθώ. Το τηλέφωνο χτυπούσε ασταμάτητα. Από μία εκπομπή επέμεναν και τους είπα: "Δεν ισχύει τίποτα, σας παρακαλώ, αφήστε μας ήσυχους"».


Ειδήσεις σήμερα:

Στο όνομα του Τάιλερ το σπίτι στο Κολωνάκι, πλήρωσε με τραπεζικό έμβασμα 1,76 εκατ. ευρώ (δείτε το συμβόλαιο)

Μητέρα Τσιτσιπά για Μπαντόσα: Είναι ένα κορίτσι χωρίς αυτοπεποίθηση, δεν με ρώτησε κανείς για την επανασύνδεση


Σύρος σκότωσε την 18χρονη κόρη του στην Ολλανδία επειδή είχε Ολλανδό σύντροφο και ήθελε να βγάλει τη μαντίλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης