Η τρομακτική αλλαγή στην εμφάνιση YouTuber που καταναλώνει τεράστιες ποσότητες junk food

Η τρομακτική αλλαγή στην εμφάνιση YouTuber που καταναλώνει τεράστιες ποσότητες junk food

Πώς ήταν το 2016 και πώς είναι σήμερα ο «βασιλιάς του Mukbang» Nikocado Avocado που ζυγίζει πάνω από 160 κιλά

nikocado990
Ο ανταγωνισμός στο Διαδίκτυο μεγαλώνει και ορισμένοι YouTubers έχουν ξεπεράσει τα όρια της λογικής για να σπάσουν ρεκόρ σε likes.

Η περίπτωση του Nikocado Avocado έρχεται να ρίξει φως στη σκοτεινή πλευρά των media και θέτει επί τάπητος τον προβληματισμό «μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει κανείς, για να αποσπά εκατομμύρια likes;».
The Tragic Transformation of Nikocado Avocado (From 155 to 352 lbs)

Κλείσιμο
Ένα αγόρι από την Ουκρανία που υιοθετήθηκε από Αμερικάνους είναι περίπου 24 ετών και ζυγίζει γύρω στα 70 κιλά, όταν ξεκινάει το 2016 να αναρτά στο YouTube βίντεο καταγράφοντας τον εαυτό του να τρώει μεγάλες ποσότητες fast food. Σήμερα είναι ο «βασιλιάς του Mukbang» ή αλλιώς του σόου φαγητού κατά το οποίο ο οικοδεσπότης μιας διαδικτυακής εκπομπής τρώει και παράλληλα αλληλεπιδρά με το κοινό. Οκτώ χρόνια μετά, ο Νίκολας Πέρι, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, δεν μοιάζει σε τίποτα με τον νεαρό που συστήθηκε στο διαδικτυακό κοινό με τα πρώτα του βίντεο. Πλέον ζυγίζει πάνω από 160 κιλά και η υπόθεσή του έχει προβληματίσει αρκετά όσον αφορά τον αντίκτυπο των media στην ψυχική υγεία.
EATING THE WORLD'S SPICIEST BLUE HEAT TAKIS FIRE NOODLES • Mukbang & Recipe

Εκτός από την υπερκατανάλωση φαγητού, ο παχύσαρκος πια Nikocado, καταγράφει τον εαυτό του να έχει δραματικά ξεσπάσματα σε έκρυθμη κατάσταση, να φωνάζει και να κλαίει. Παράλληλα, δεν κρύβει τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει εξαιτίας του τρόπου ζωής που έχει υιοθετήσει. Εντούτοις, οι φαν του δεν λιγοστεύουν.

Σχεδόν 7 και με το νέο του προφίλ περίπου 4 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν κάνει εγγραφή στο κανάλι του Avocado ενώ παράλληλα έχουν δημιουργηθεί αρκετά προφίλ στο Instagram από φαν του, που μετρούν δεκάδες χιλιάδες ακολούθους. Στο TikTok επίσης έχει έναν πολύ «δυνατό» λογαριασμό με 3,2 εκατομμύρια followers.

Στο κανάλι του, φιλοξενεί ακόμη, την Candy, που φέρει το παρατσούκλι Hungry Fat Ch..k. Εκείνη είχε ξεκινήσει το mukbanging από πολύ πιο νωρίς, χωρίς όμως να έχει την κατακόρυφη επιτυχία του Avocado. Η εικόνα με τους δυο τους να τρώνε ακατάπαυστα, γίνεται συχνά viral στα κοινωνικά δίκτυα και δεν είναι λίγα τα σχόλια που εκφράζουν ανησυχία για την κατάληξή τους.
Big Fat White Alfredo & Fried Chicken with Hungry Fat Chick • MUKBANG




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης