Μόνικα Μπελούτσι: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας της, Dear Paris

Μόνικα Μπελούτσι: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας της, Dear Paris

Το έργο θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιουνίου στις ελληνικές αίθουσες

paradis_paris
Δόθηκε στην δημοσιότητα από το Studiocanal το επίσημο τρέιλερ για την ταινία «Dear Paris», στην οποία η σκηνοθεσία της Μαρζάν Σατραπί «πλέκει» διαφορετικές μοίρες Παριζιάνων με μια πινελιά σκοτεινού χιούμορ και βαθιάς ανθρωπιάς.

Η ταινία είναι «ένα σκοτεινό χιουμοριστικό ερωτικό γράμμα στην πόλη του φωτός», με ένα εκπληκτικό καστ που περιλαμβάνει τους Mόνικα Μπελούτσι, Rossy de Palma, Alex Lutz, Martina García, Eduardo Noriega και Ben Aldridge.

Δείτε το τρέιλερ
DEAR PARIS | Official Trailer | STUDIOCANAL

Κλείσιμο
«Τι είναι αυτό που κάνει τη ζωή να αξίζει να τη ζήσει κάποιος; Την απάντηση δίνουν μια σειρά από αλληλένδετες ιστορίες, με κάτοικους του Παρισιού οι οποίοι βλέπουν τη ζωή τους να ανατρέπεται όταν ο θάνατος τους χτυπά την πόρτα. Μια αυτοκαταστροφική Ιταλίδα ντίβα της όπερας (Μόνικα Μπελούτσι) «ξυπνά» στο νεκροτομείο για να συνειδητοποιήσει ότι ο δικός της θάνατος πέρασε απαρατήρητος. Ένας Βρετανός κασκαντέρ (Μπεν Όλντριτζ) βρίσκεται να αμφισβητεί το ίδιο του το επάγγελμα όταν ο γιος του τραυματίζεται ενώ μια μια εκκεντρική ηλικιωμένη Κολομβιανή (Ρόσι ντε Πάλμα) συνάπτει συμφωνία με τον ίδιο τον θάνατο», αναφέρει η επίσημη σύνοψη. «Ενώ ο κάθε χαρακτήρας προσπαθεί να συνδεθεί με ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία, η πόλη του φωτός, της αγάπης και των άπειρων επιλογών λάμπει πιο φωτεινή από ποτέ».

Το σενάριο έχει γράψει η Γαλλοϊρανή σκηνοθέτις μαζί με τη Marie Madinier σε παραγωγή του Isaac Sharry.

Σύμφωνα με το Social News XYZ η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις γαλλικές αίθουσες στις 12 Ιουνίου ενώ μία ημέρα αργότερα στην χώρα μας.

Ειδήσεις σήμερα:

Εντείνεται το μυστήριο στη Σύμη: Φωτογραφία ντοκουμέντο δείχνει τον παρουσιαστή του BBC να έχει περάσει το επικίνδυνο μονοπάτι

Βρετανία: Παντρεύτηκε ο billionaire και πιο περιζήτητος εργένης - Ο ρόλος του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Μητέρα Τσιτσιπά για Μπαντόσα: Είναι ένα κορίτσι χωρίς αυτοπεποίθηση, δεν με ρώτησε κανείς για την επανασύνδεση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης