Βίκυ Κάβουρα: Αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη της στο Instagram

Βίκυ Κάβουρα: Αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη της στο Instagram

Την ώρα που το μωρό κοιμάται πάνω της

kavoura99
Η Βίκυ Κάβουρα έγινε μητέρα για πρώτη φορά, καλωσορίζοντας την κόρη της με τον Γιώργο Τζαβέλλα. Η ηθοποιός γέννησε την Πέμπτη 30 Μαΐου και λίγες μέρες μετά, το απόγευμα της Δευτέρας 3 Ιουνίου, πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο.

Την ίδια ώρα παραμένει ενεργή στα social media και μάλιστα, πόζαρε στην κάμερα του κινητού της αγκαλιά με το παιδί της. Μέσω Instagram, η Βίκυ Κάβουρα ανέβασε ένα boomerang στο οποίο κρατάει αγκαλιά την κόρη της, που είναι ντυμένη στα ροζ και κοιμάται πάνω στη μητέρα της.

Δείτε στιγμιότυπο από την ανάρτηση
kaboyura

Στην πρώτη δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετά τη γέννηση του παιδιού, η ηθοποιός ανέβασε δύο φωτογραφίες. Στη μία φαίνεται να ποζάρει στο κρεβάτι αγκαλιά με το νεογέννητο και στη δεύτερη, να φιλά το μωρό της στο μέτωπό του. Στη λεζάντα γράφει: «Καλώς ήρθες ζωή μου!🙏🏽💞».


Κλείσιμο

Snapinsta_app_446818337_18434961736063917_3093653699950489270_n_1080
Την είδηση ότι το ζευγάρι απέκτησε παιδί, έκανε γνωστή μέσω ανακοίνωσης η Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών, το βράδυ της Πέμπτης. Με μία φωτογραφία του Γιώργου Τζαβέλλα έστειλε τις ευχές της στο ζευγάρι, γράφοντας: «Γιώργο, μόνο χαμόγελα όπως σε αυτή τη φωτογραφία! Όλη η οικογένεια του Ατρόμητου εκφράζει τις πιο θερμές της ευχές στον Γιώργο Τζαβέλλα και στη σύντροφό του που από σήμερα έγιναν γονείς ενός υγιέστατου κοριτσιού! Να σας ζήσει!».

τζαβελλας




Ειδήσεις σήμερα:

Εντείνεται το μυστήριο στη Σύμη: Φωτογραφία ντοκουμέντο δείχνει τον παρουσιαστή του BBC να έχει περάσει το επικίνδυνο μονοπάτι

Βρετανία: Παντρεύτηκε ο billionaire και πιο περιζήτητος εργένης - Ο ρόλος του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Μητέρα Τσιτσιπά για Μπαντόσα: Είναι ένα κορίτσι χωρίς αυτοπεποίθηση, δεν με ρώτησε κανείς για την επανασύνδεση

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης