Άντζελα Δημητρίου: Στις κούνιες με την εγγονή της - Το αίμα νερό δεν γίνεται, γράφει στο Instagram

Το βίντεο που δημοσίευσε και το σχόλιο της κόρης της

Η Άντζελα Δημητρίου και η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη άφησαν πίσω τους όσα τις χώριζαν το προηγούμενο διάστημα και περνούν ξανά χρόνο μαζί.

Λίγους μήνες πριν, μητέρα και κόρη είχαν έρθει σε μεγάλη ρήξη, η οποία τώρα φαίνεται να ανήκει στο παρελθόν. Μέσω Instagram, η τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο, όπου παίζει με την εγγονή της στις κούνιες. Στην περιγραφή, η Άντζελα Δημητρίου έγραψε: «Το αίμα νερό δεν γίνεται, κι αν γίνεται δεν πίνεται». Η Όλγα Κιουρτσάκη σχολίασε τη δημοσίευση, γράφοντας: «Η μανούλα μου με τη με την κόρη μου» και πρόσθεσε emoji με κόκκινη καρδιά.

Δείτε το βίντεο




Λίγες μέρες πριν, αναφερόμενη στη δημοσιότητα που έλαβε ο καβγάς της με την κόρη της και τον γαμπρό της, η Άντζελα Δημητρίου είπε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι!» ότι: «Δεν με ενοχλεί που 'όλο αυτό βγαίνει στη δημοσιότητα. Αυτή είναι η δουλεία τους και αυτό πρέπει να κάνουν. Αν δεν ασχοληθούν με εμένα και την Έλντα, με ποιον θα ασχοληθούν; Θα είναι ένα μωρό τυχερό, έχω να σας πω ότι είναι όλα τέλεια με την οικογένειά μου».

Δείτε το βίντεο


Ειδήσεις σήμερα:

Εντείνεται το μυστήριο στη Σύμη: Φωτογραφία ντοκουμέντο δείχνει τον παρουσιαστή του BBC να έχει περάσει το επικίνδυνο μονοπάτι

Βρετανία: Παντρεύτηκε ο billionaire και πιο περιζήτητος εργένης - Ο ρόλος του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Μητέρα Τσιτσιπά για Μπαντόσα: Είναι ένα κορίτσι χωρίς αυτοπεποίθηση, δεν με ρώτησε κανείς για την επανασύνδεση


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr