Diddy: Το πανεπιστήμιο Howard ανακαλεί το πτυχίο μετά το βίντεο με τον ξυλοδαρμό στην πρώην του

Diddy: Το πανεπιστήμιο Howard ανακαλεί το πτυχίο μετά το βίντεο με τον ξυλοδαρμό στην πρώην του

Θεωρείται πλέον ανάξιος να κατέχει την ύψιστη τιμή του ιδρύματος, αναφέρει το διοικητικό συμβούλιο

diddy_14
Μετά τη δημοσίευση βίντεο με τον Diddy να ξυλοκοπάει την πρώην σύντροφό του, Cassie, το Πανεπιστήμιο του Howard ανακοίνωσε ότι ανακαλεί το τιμητικό πτυχίο που είχε απονείμει στον ράπερ.

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου το Διοικητικό Συμβούλιο του πανεπιστημίου αποφάσισε ότι η συμπεριφορά του ράπερ ήταν «τόσο ασύμβατη με τις βασικές αξίες και πεποιθήσεις του Howard που θεωρείται πλέον ανάξιος να κατέχει την ύψιστη τιμή του ιδρύματος».

Οι αποφάσεις των αρμοδίων δεν σταματούν εκεί. Το πανεπιστημιακό ίδρυμα δείχνει να μη θέλει καμία απολύτως επαφή με τον Diddy, αφού σύμφωνα με τοΤΜΖ έχουν διαγράψει οριστικά το όνομά του από όλα τα έγγραφα που τον αναφέρουν μεταξύ των τιμητικών αποφοίτων του. Ακολούθως, το Haward «σπάει» την οικονομική συμφωνία με τον ράπερ, για τη χρηματοδότηση ενός προγράμματος υποτροφιών στο όνομά του και τέλος, του επιστράφηκε το 1 εκατομμύριο δολάρια που είχε κάνει δωρεά.

Η επίθεση στην Cassie
Το βίντεο με την επίθεση του ράπερ εις βάρος της πρώην συντρόφου προέρχεται από κάμερα ασφαλείας και χρονολογείται στο 2016. Το κλιπ δείχνει τον Sean «Diddy» Combs να αρπάζει, να σπρώχνει, να σέρνει και να κλωτσάει την τότε κοπέλα του, Cassie Ventura. Το βίντεο δημοσίευσε το CNN και όπως επισημαίνει, είναι από τον καβγά που είχε το ζευγάρι τότε και ταιριάζει με τους ισχυρισμούς της αγωγής που κατατέθηκε από την Ventura τον Νοέμβριο. 

Το σκληρό βίντεο με την επίθεση:

Surveillance Video: Diddy Seen Assaulting Cassie Ventura in 2016
Κλείσιμο

Τα πλάνα έχουν ημερομηνία 5 Μαρτίου 2016 και σύμφωνα με την καταγγελία της Ventura, συνέβη στο κλειστό- πλέον- InterContinental Hotel στο Century City του Λος Άντζελες. 

Στο βίντεο, η Ventura βγαίνει από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και περπατά προς το ασανσέρ. Ο Combs, κρατώντας μια πετσέτα γύρω από τη μέση του, τρέχει στον διάδρομο πίσω από τη Ventura. Την πιάνει από τον λαιμό και την πετάει στο πάτωμα. Κρατώντας ακόμα την πετσέτα του με το ένα χέρι, γυρίζει να την κλωτσήσει, όπως δείχνει το βίντεο.

Καθώς η Ventura είναι στο έδαφος, ο Combs παίρνει το πορτοφόλι και μια βαλίτσα από το πάτωμα ενώ αμέσως μετά γυρίζει και κλωτσάει ξανά τη Ventura καθώς εκείνη παραμένει ακίνητη στο πάτωμα. Μεταξύ των δύο χτυπημάτων περνούν περίπου τέσσερα δευτερόλεπτα, σύμφωνα με το βίντεο. Στη συνέχεια σέρνει για λίγο τη Ventura από το φούτερ της προς ένα δωμάτιο.

Δευτερόλεπτα αργότερα, κάθεται σε μια καρέκλα, αρπάζει ένα αντικείμενο από το τραπέζι και το πετάει με δύναμη προς την Ventura. Ο Combs φαίνεται να απομακρύνεται και μετά στρίβει προς την Ventura για άλλη μια φορά όταν ανοίγει η πόρτα του ασανσέρ και κάποιος φαίνεται να βγαίνει.

Ειδήσεις σήμερα:

Εντείνεται το μυστήριο στη Σύμη: Φωτογραφία ντοκουμέντο δείχνει τον παρουσιαστή του BBC να έχει περάσει το επικίνδυνο μονοπάτι

Βρετανία: Παντρεύτηκε ο billionaire και πιο περιζήτητος εργένης - Ο ρόλος του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Μητέρα Τσιτσιπά για Μπαντόσα: Είναι ένα κορίτσι χωρίς αυτοπεποίθηση, δεν με ρώτησε κανείς για την επανασύνδεση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης