Coldplay: Στήνονται ήδη έξω από το ΟΑΚΑ οι φαν παρά την υψηλή θερμοκρασία - Δείτε το βίντεο

Coldplay: Στήνονται ήδη έξω από το ΟΑΚΑ οι φαν παρά την υψηλή θερμοκρασία - Δείτε το βίντεο

Για να διεκδικήσουν μια από τις μπροστινές θέσεις στην αρένα εν αναμονή της μεγάλης συναυλίας απόψε - Καπελάκι, γυαλάκι κι όλα κομπλέ, είπε θαυμάστρια

coldplayoaka65
Η μέρα για τη μεγάλη συναυλία των Coldplay στην Ελλάδα έφτασε. Το παγκοσμίου φήμης συγκρότημα έρχεται απόψε 8 και αύριο 9 Ιουνίου στην Αθήνα, για να γεμίσει το Ολυμπιακό Στάδιο με εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου.

Αν και οι πόρτες του ΟΑΚΑ ανοίγουν στις 17:00 και οι Coldplay αναμένεται να βγουν στη σκηνή λίγο μετά τις 21:00, οι φαν έχουν αρχίσει ήδη να σχηματίζουν ουρά αναμονής έξω από το στάδιο.

Δείτε βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ueicr3jdk1)

Κλείσιμο
Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, οι θαυμαστές του συγκροτήματος που θα παρακολουθήσουν τη συναυλία από την αρένα, περιμένουν από το πρωί στην αναμονή, έτσι ώστε όταν ανοίξουν οι πόρτες, να διεκδικήσουν μια θέση όσο πιο κοντά γίνεται στη σκηνή. Ρεπόρτερ του «Στούντιο με Θέα» συνάντησε παρέες τόσο Ελλήνων όσο και ταξιδιωτών από άλλες χώρες, που έχουν εφοδιαστεί με τρόφιμα και νερά και περιμένουν.

Φορούν τα καπέλα, γυαλιά και αντηλιακό και έχουν πάρει θέση στην ουρά.

«Είναι η δεύτερη φορά που πάμε και είπαμε τώρα να το ζήσουμε κοντά στη σκηνή. Καπελάκι, γυαλάκι, αντηλιακό, κομπλέ» είπε μια θαυμάστρια.

Πρόκειται για μια συναυλία γεμάτη μηνύματα για την αγάπη και την προστασία του πλανήτη, μέρος των εσόδων της οποίας διατίθενται για το καθάρισμα των ωκεανών κι άλλες δράσεις υπέρ του περιβάλλοντος. Είναι μια συναυλία για όλες τις ηλικίες, για μικρούς και μεγάλους, έχει διδακτικό χαρακτήρα και βέβαια τρομερή ενέργεια η οποία μεταφέρεται από το συγκρότημα στην αρένα και τις κερκίδες προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού.

Τα μέλη του συγκροτήματος παρακαλούν το κοινό, αντί για πλαστικά μπουκαλάκια, στη συναυλία να πάρει μαζί παγούρια και να τα γεμίσει σε βρύσες που θα τοποθετηθούν σε εμφανή σημεία. Προτείνει ακόμη στους φαν, να προτιμήσουν το μετρό αντί για το αυτοκίνητο για να πάνε στο στάδιο. Ακόμη, συστήνουν να αποφύγει ο κόσμος τα backpacks και τις μεγάλες τσάντες και να έχουν μόνο μικρά τσαντάκια.

Θα υπάρχει πλήρης προσβασιμότητα με ειδικά διαμορφωμένους χώρους και τα κωφά και βαρήκοα άτομα θα έχουν τη δυνατότητα να νιώσουν τις δονήσεις της μουσικής μέσω subpacks (ηλεκτρονικών γιλέκων) που θα προσφερθούν δωρεάν.


Ειδήσεις σήμερα:

Το πανεπιστήμιο του Howard ανακαλεί το πτυχίο του Diddy μετά το βίντεο με τον ξυλοδαρμό στην πρώην του

Κατεδαφίζεται η γέφυρα στον Ισθμό - Σε ένα ρεύμα η κυκλοφορία στην Αθηνών - Κορίνθου και «μπλόκο» στα φορτηγά - Δείτε βίντεο


Αθλήτρια του βάδην πανηγύριζε το χάλκινο μετάλλιο και η αντίπαλος της το πήρε από το... στόμα - Δείτε πώς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης