Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Η Φίνος Φιλμ την αποχαιρετά με μια ανάρτηση - Σκόρπισε απλόχερα το γέλιο

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Η Φίνος Φιλμ την αποχαιρετά με μια ανάρτηση - Σκόρπισε απλόχερα το γέλιο

Ξεχώριζε πάντα για το μπρίο, τη σπιρτάδα και την τσαχπινιά, γράφει η ανάρτηση της εταιρείας

despoina_stylianopoulou
Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου έφυγε από τη ζωή στο 91ο έτος της ηλικίας της στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν λόγω προβλημάτων υγείας, που αντιμετώπιζε τελευταία.

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την ηθοποιό που αγαπήθηκε μέσα από τους κυρίως κωμικούς ρόλους της, στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο. Η Φίνος Φιλμ δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της και έγραψε: «Αντίο λέμε σήμερα στην αγαπημένη Δέσποινα Στυλιανοπούλου που έφυγε λίγο πριν κλείσει τα 92 της χρόνια. Ξεχώριζε πάντα για το μπρίο, τη σπιρτάδα και την τσαχπινιά της, με χαρακτηριστικό ρόλο αυτόν της υπηρέτριας που ξεστόμιζε "μαργαριτάρια". Σκόρπισε απλόχερα το γέλιο και αγαπήθηκε από το κοινό όσο λίγοι ηθοποιοί. Έτσι όπως της άξιζε. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της».

Η δημοσίευση της Φίνος Φιλμ
Κλείσιμο

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου μπορεί να μην ήταν συχνά πρωταγωνίστρια, κατάφερνε όμως, με το ταλέντο και το μοναδικό μπρίο της, να ξεχωρίζει πάντα μέσα από τους δεύτερους ρόλους που κατά κύριο λόγο υποδυόταν. Την βλέπαμε συχνά ως επαρχιώτισσα οικιακή βοηθό κάποιου πλούσιου αφεντικού, στου οποίου τη ζωή επενέβαινε σαρωτικά και καθοριστικά ενίοτε, ενώ οι αστείες ατάκες της, τα γλωσσικά λάθη της, οι χιουμοριστικοί μορφασμοί της και οι χαρακτηριστικές κινήσεις της άφησαν εποχή. Με την ίδια ευκολία, ωστόσο, που προκαλούσε το γέλιο, μπορούσε να συγκινήσει τους θεατές.
Ο πεθερόπληκτος (1968) - Η σκηνή με την κουζίνα



Ειδήσεις σήμερα:

Το πανεπιστήμιο του Howard ανακαλεί το πτυχίο του Diddy μετά το βίντεο με τον ξυλοδαρμό στην πρώην του

Κατεδαφίζεται η γέφυρα στον Ισθμό - Σε ένα ρεύμα η κυκλοφορία στην Αθηνών - Κορίνθου και «μπλόκο» στα φορτηγά - Δείτε βίντεο


Αθλήτρια του βάδην πανηγύριζε το χάλκινο μετάλλιο και η αντίπαλος της το πήρε από το... στόμα - Δείτε πώς

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης