ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Coldplay: Πήγαν για δενδροφύτευση στα Βριλήσσια πριν τη συναυλία τους - Δείτε εικόνες

Coldplay: Πήγαν για δενδροφύτευση στα Βριλήσσια πριν τη συναυλία τους - Δείτε εικόνες

Το συγκρότημα έχει δεσμευτεί να φυτεύει ένα δέντρο για κάθε εισιτήριο που πωλείται στην περιοδεία

coldplay-dendro
Το πρώτο μεγάλο βράδυ για τους φίλους των Coldplay έφτασε καθώς απόψε είναι η παρθενική τους συναυλία στην Αθήνα. Πρόκειται για μια συναυλία γεμάτη μηνύματα αγάπης και μηνύματα για την προστασία του πλανήτη, μέρος των εσόδων της οποίας διατίθενται για το καθάρισμα των ωκεανών κι άλλες δράσεις υπέρ του περιβάλλοντος. Είναι μια συναυλία για όλες τις ηλικίες, για μικρούς και μεγάλους, έχει διδακτικό χαρακτήρα και βέβαια τρομερή ενέργεια η οποία μεταφέρεται από το συγκρότημα στην αρένα και τις κερκίδες προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού.

Λίγες ώρες πριν τη συναυλία τους στο Ολυμπιακό Στάδιο, οι Coldplay βρέθηκαν για δενδροφύτευση στα Βριλήσσια, καθώς είναι κάτι που κάνουν σε όποιο προορισμό επισκέπτονται. 

Δείτε εικόνες:

coldplay-brilisia-1__2_
coldplay-brilisia-1
coldplay-brilisia-2
coldplay-brilisia-3
coldplay-brilisia-4
coldplay-brilisia-5


Κλείσιμο
Κατέβαλαν προσπάθειες τον τελευταίο χρόνο να κάνουν την περιοδεία τους «Music of the Spheres World Tour» πιο βιώσιμη και σύμφωνα με το Billboard, τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά. Εκτός από τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα κατά σχεδόν 50% από την προηγούμενη περιοδεία του το συγκρότημα έχει φυτέψει 5 εκατομμύρια δέντρα στα ταξίδια τους σε όλο τον κόσμο για τις συναυλίες.
 

Το συγκρότημα έχει δεσμευτεί να φυτεύει ένα δέντρο για κάθε εισιτήριο που πωλείται στην περιοδεία, καθώς και να μειώσει τις εκπομπές άνθρακα κατά 50% σε σύγκριση με την «Head Full of Dreams Tour» του 2016-2017.

«Στο δεύτερο έτος της περιοδείας, αρχίσαμε να διαχειριζόμαστε ολόκληρη τη συναυλία (ήχος, φώτα, λέιζερ κ.λπ.) από ένα ηλεκτρικό σύστημα μπαταρίας που μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά» διευκρίνισαν οι Coldplay.   

Οι Coldplay έχουν επίσης ενθαρρύνει τους θαυμαστές τους να δώσουν προτεραιότητα στην προστασία του περιβάλλοντος, όταν παρακολουθούν τις συναυλίες τους. Το συγκρότημα προσφέρει ποδήλατα γυμναστικής και κινητικές πίστες χορού που επιτρέπουν στους θαυμαστές να βοηθούν στην τροφοδότηση με ενέργεια της σκηνής και πρότειναν στους θεατές να χρησιμοποιούν εναλλακτικά μέσα μεταφοράς και να φέρνουν τα δικά τους μπουκάλια νερού που γεμίζουν ξανά στις συναυλίες.



Ειδήσεις σήμερα:

Ιωάννα Τούνη: Φιλάκια από Μύκονο σε όσους λένε να μην φοράω σέξι μαγιουδάκια γιατί έγινα μαμά


Γιατί βρέθηκαν ξαφνικά στο προσκήνιο οι μεγαλύτερες κόρες του Πούτιν


Έκτακτες ρυθμίσεις για την έξοδο προς Ισθμό, δόθηκαν 3 λωρίδες προς Κόρινθο - Εστάλη 112: Ξεκινήστε αργότερα για να αποφύγετε την ταλαιπωρία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης