Σίσσυ Χρηστίδου για Λιάγκα και Αντωνά: Όταν είπαν για εμένα και τον Στάνκογλου εγώ βγήκα και το διέψευσα

Σίσσυ Χρηστίδου για Λιάγκα και Αντωνά: Όταν είπαν για εμένα και τον Στάνκογλου εγώ βγήκα και το διέψευσα

Η παρουσιάστρια είναι σίγουρη ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι - Η αντίδρασή τους το επιβεβαιώνει και όχι η είδηση, είπε

sissustankoglou
Η Σίσσυ Χρηστίδου συζήτησε στην εκπομπή της για τη φημολογούμενη σχέση ανάμεσα του Γιώργου Λιάγκα και της Μαρίας Αντωνά, όπως σχολιάζεται σε δημοσιεύματα και εκπομπές.

Το Σάββατο 8 Ιουνίου η παρουσιάστρια ξεκίνησε τη συζήτηση στο «Χαμογέλα και πάλι», λέγοντας ότι «εμένα μου αρέσουν πολύ» και εμφανίστηκε σίγουρη σχετικά με το ότι υπάρχει ερωτική σχέση ανάμεσα στον δημοσιογράφο και τη ραδιοφωνική παραγωγό. Μάλιστα, η Σίσσυ Χρηστίδου για να ενισχύσει το επιχείρημά της, αναφέρθηκε στη δική της περίπτωση, όταν είχε γραφτεί πως είναι ζευγάρι με τον Γιάννη Στάνκογλου, επισημαίνοντας ότι  το είχε διαψεύσει δημόσια, κάτι που δεν έχουν κάνει Λιάγκας και Αντωνά, μέχρι ώρας.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1uk7lesb99d)

Η Σίσσυ Χρηστίδου εξήγησε πως: «Είναι προφανές. Είχε πολλές ευκαιρίες ο Γιώργος να βγει και να διαψεύσει κάτι. Η αντίδρασή τους το επιβεβαιώνει, όχι η είδηση.,. Η φωτογραφία δεν έδειχνε τίποτα. Εμένα είχε έρθει μήνυμα στο κινητό μου από άνθρωπο της τηλεόρασης ότι είναι ζευγάρι. Δεν το έπαθα εγώ φέτος αυτό με τον Γιάννη που έπρεπε να βγω νβα κάνω ανακοίνωση. Με το που έσκασε αυτό δε κρύφτηκα, είπα παιδιά δεν ισχύει"».

Τι είχε γραφτεί για Χρηστίδου και Στάνκογλου
Τον Δεκέμβριο του 2023, δημοσίευμα ανέφερε πως η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Γιάννης Στάνκογλου είναι ζευγάρι. Αν κι ο ηθοποιός έχει διαψεύσει ήδη την είδηση, η παρουσιάστρια έδωσε με τη σειρά της και τη δική της απάντηση φανερά εκνευρισμένη.

Στα βίντεο που ανάρτησε η Σίσσυ Χρηστίδου είχε πει μεταξύ άλλων: «Λοιπόν, γενικότερα δεν σκόπευα να ασχοληθώ καθόλου ή να απαντήσω για όλη αυτή την κατάσταση που έχει προκύψει, αλλά επειδή το θέμα έχει εκτροχιαστεί κι επειδή χρειάστηκε να κάνω μια συζήτηση με τα παιδιά μου, που δεν ήθελα να την έχω κάνει, γιατί δεν έχω κανέναν λόγο, πρέπει να το λήξουμε παιδιά».

Σίσσυ Χρηστίδου: Ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει σχέση με τον Γιάννη Στάνκογλου
Κλείσιμο


Πιο μετά πρόσθεσε: «Πριν από λίγες ημέρες, στην εκπομπή της Σταματίνας, έγινε αναφορά βασισμένη σε μια σχέση του Γιάννη Στάνκογλου και στην προσωπική του ζωή. Η αλήθεια είναι ότι στην συγκεκριμένη εκπομπή δεν έγινε αναφορά στο όνομά μου, ούτε το δικό μου μυαλό πήγε σε εμένα, αλλά να που κάποιου το μυαλό, πήγε».

Τέλος, ολοκλήρωσε όσα είχε να πει, αναφέροντας: «Στην πορεία λοιπόν, την επόμενη μέρα, πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα Espresso, φωτογραφία μου και το όνομά μου δίπλα στον Γιάννη Στάνκογλου. Κανείς βέβαια, δεν με πήρε τηλέφωνο, καμία εφημερίδα να με ρωτήσει αν ισχύει κάτι τέτοιο. Βέβαια, δεν ισχύει. Με τον άνθρωπο έχουμε βρεθεί 3 φορές στη ζωή μας. Κι ήταν στο θέατρο και στην εκπομπή. Αυτή είναι η σχέση μας. Άκρως επαγγελματική. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ απεριόριστα, που μου έχει κάνει την τιμή να φιλοξενείται στην εκπομπή μου, τον σέβομαι πάρα πολύ σαν καλλιτέχνη. Αυτά. Για να καταλάβετε, δεν είχα καν το τηλέφωνο του ανθρώπου αυτού. Την Τρίτη πήρα για πρώτη φορά το τηλέφωνό του για να τον ρωτήσω τι συνέβη, πώς προέκυψε αυτό. Φυσικά, δεν είχε ιδέα τι έγινε».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης