Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Λάμπω επειδή τρέφομαι σωστά και κάνω σεξ

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Λάμπω επειδή τρέφομαι σωστά και κάνω σεξ

Οι επιδόσεις μας ήταν πάντα καλές και μεγαλώνοντας δεν μειώνονται, πρόσθεσε σε δηλώσεις

giannopoulos_poseidwna29
Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος βρισκόταν σε νυχτερινή έξοδο, όταν ρεπόρτερ από την εκπομπή που παρουσιάζει η Μαρία Μπακοδήμου, τον συνάντησε και του έκανε το κομπλιμέντο «λάμπεις».

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός ξέσπασε σε γέλια. Τότε ο δημοσιογράφος του «Γεια σου» τον ρώτησε, τι καλό συμβαίνει στη ζωή του.

«Κάνω μια καλύτερη διατροφή, το τσιγάρο το έχω αποχαιρετήσει προ πολλού. Κάτι άλλο, επειδή ρώτησες πονηρά, σε επίπεδο σεξ, δόξα τω Θεώ, οι επιδόσεις μας ήταν πάντα καλές και μεγαλώνοντας δεν μειώνονται και νομίζω ότι κάνουν καλό και στην υγεία και στην εμφάνιση. Δυνατά πηγαίναμε ανέκαθεν!», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ukw69yl8ox)
Κλείσιμο

Στις ίδιες δηλώσεις ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει το πρόωρο τέλος του «TV Queen» που παρουσιάζει η Ιωάννα Μαλέσκου. Σε αυτό απάντησε: «Αντικειμενικά, δεν θεωρώ ότι το TV Queen έκανε κακό στην Ιωάννα Μαλέσκου. Την ξαναείδαμε μετά από δύο χρόνια, είδαμε τη λάμψη της, το τηλεοπτικό εκτόπισμα που έχει και σε έναν άλλον ρόλο που μπορούσε να τα δείξει ακόμα περισσότερο. Τι τελείωσε πρόωρα, 15 μέρες είναι! Καθόμαστε και τα κάνουμε δραματικά στην τηλεόραση, μας αρέσει να κάνουμε τις δραματικές και τις κλαίουσες για το παραμικρό!».


Ειδήσεις σήμερα:

Ιωάννα Τούνη: Φιλάκια από Μύκονο σε όσους λένε να μην φοράω σέξι μαγιουδάκια γιατί έγινα μαμά


Γιατί βρέθηκαν ξαφνικά στο προσκήνιο οι μεγαλύτερες κόρες του Πούτιν


Έκτακτες ρυθμίσεις για την έξοδο προς Ισθμό, δόθηκαν 3 λωρίδες προς Κόρινθο - Εστάλη 112: Ξεκινήστε αργότερα για να αποφύγετε την ταλαιπωρία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης