Έβελυν Καζαντζόγλου: Δεν μπορεί να με δελεάσει κανείς προτείνοντάς μου δικό μου πρότζεκτ, για εμένα το παν είναι η ομάδα

Έβελυν Καζαντζόγλου: Δεν μπορεί να με δελεάσει κανείς προτείνοντάς μου δικό μου πρότζεκτ, για εμένα το παν είναι η ομάδα

Αν μείνω μόνο με την εμπειρία του My Style Rocks, θα πω ότι η εντύπωσή μου για την τηλεόραση είναι η καλύτερη, πρόσθεσε

evelyne
Η Έβελυν Καζαντζόγλου μίλησε για το τηλεοπτικό μέλλον της, αναφέρθηκε στην εμπειρία που έχει αποκομίσει από το My Style Rocks και απάντησε στην ερώτηση, αν θα ήθελε να παρουσιάσει δική της εκπομπή.

Πιο συγκεκριμένα, η Έβελυν Καζαντζόγλου ανέφερε στο περιοδικό Τύπος Tv, ότι: «Αν πω ότι μένω μονάχα με την τηλεοπτική εμπειρία του My Style Rocks, θα σου εξομολογηθώ ότι η εντύπωσή μου για την τηλεόραση είναι η καλύτερη. Έχω συνυπάρξει με φανταστικούς ανθρώπους, μου έχουν φερθεί άψογα και νιώθω ευγνώμων για αυτό το "ταξίδι". Είχα έναν φανταστικό σκηνοθέτη, έναν υπέροχο αρχισυντάκτη, που δεν με αλλοίωσαν, μου έδωσαν τον χρόνο μου να δείξω ποια είμαι. Πέρασα υπέροχα και δεν το ξεχνώ».

evelyn

Τέλος, πρόσθεσε ότι το παν για εκείνη, είναι η ομάδα και όχι το να αποκτήσει δική της εκπομπή. «Για μένα το Α και το Ω είναι η ομάδα πλέον. Δεν μπορεί να με δελεάσει κανείς προτείνοντάς μου ένα δικό μου πρότζεκτ. Αν μου πούνε, όμως, "έχουμε αυτούς τους ανθρώπους" με τους οποίους νιώθω ότι μπορώ να εξελιχθώ, το ακούω. Γενικά, δεν έχω την κάψα να μείνω στην τηλεόραση» είπε στη συνέντευξη, η Έβελυν Καζαντζόγλου.



Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο από το «ευχαριστώ» των Coldplay στα ελληνικά - Όλα όσα ζήσαμε στην ιστορική συναυλία

Xάος, μακελειό και διαμελισμένα πτώματα στην επιχείρηση διάσωσης των 4 Ισραηλινών ομήρων, λένε Παλαιστίνιοι


Είπα στον καμεραμάν «δεν τραβάς φωτογραφίες, μήπως δούμε κάτι που δεν βλέπουμε με τα μάτια;», λέει ο δήμαρχος της Σύμης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης