Μια δεύτερη μαγική βραδιά υπόσχονται οι Coldplay – Στις 9 η συναυλία τους στο ΟΑΚΑ

Μια δεύτερη μαγική βραδιά υπόσχονται οι Coldplay – Στις 9 η συναυλία τους στο ΟΑΚΑ

Κατάμεστο θα είναι για άλλη μια ημέρα το Ολυμπιακό Στάδιο για το βρετανικό συγκρότημα - Οι συμβουλές τους προς το κοινό

coldplay_xr
Μια βραδιά που θα την θυμούνται για πολύ καιρό έζησαν το βράδυ του Σαββάτου περίπου 60.000 άνθρωποι στο ΟΑΚΑ για τη συναυλία των Coldplay.

Αψήφισαν τις υψηλές θερμοκρασίες, τις ουρές κατά την είσοδο στο στάδιο, αλλά αποζημιώθηκαν από τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι Βρετανοί ρόκερ. Το σκηνικό, η συμμετοχή του κόσμου στα τραγούδια, ακόμη και τα led βραχιολάκια που φωτίζονταν ρυθμικά δημιούργησαν ένα μοναδικό σκηνικό.


Κλείσιμο



















Δείτε φωτογραφίες από τη συναυλία:

coldplay__15_
coldplay__16_
coldplay__17_
coldplay__18_
coldplay__19_
coldplay__14_

oaka-coldplay__14_
oaka-coldplay__15_
coldplay__9_
coldplay__10_
coldplay__11_
coldplay__4_
oaka-coldplay__16_
oaka-coldplay__17_
oaka-coldplay__18_
coldplay__5_
coldplay__6_
coldplay__3_
coldplay__2_
coldplay__1_
flag-coldplay
coldplay-flag-arthrou
oaka-coldplay__13_



coldplay-3
coldplay__8_
OAKA-coldplay
coldplay-05__4_
coldplay-05__1_
coldplay-05__2_
coldplay-05__3_
coldplay__13_


Οι 60.000 θεατές που αναμένονται και σήμερα θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ σε συνθήκες που δεν θα διαφέρουν πολύ.

Ο δεκάλογος των συμβουλών από το συγκρότημα για τους θεατές -κάτι που βλέπουμε σπάνια από άλλα συγκροτήματα- ισχύει ακόμη.

Ξεχωρίζουν αυτές για την ώρα προσέλευσης: «Μην έλθετε πολύ νωρίς. Οι οι θύρες για την είσοδο στον χώρο θα ανοίξουν στις 5 το απόγευμα». Αλλά και αυτές για την ενδυμασία και την προστασία από τον ήλιο: «Φορέστε ελαφρά ρούχα. Φορέστε καπέλο. Μην φέρνετε πολύ μεγάλα αντικείμενα. Φορέστε αντηλιακό».

coldplay2

Καλούν ακόμη τους φαν να πάρουν μαζί τους νερό σε πλαστικό μπουκαλάκι που θα μπορούν να ξαναγεμίσουν και να ζητήσουν βοήθεια από το ιατρικό προσωπικό αν δεν αισθάνονται καλά. Και, βέβαια, «όχι πολύ αλκοόλ γιατί θα σας αφυδατώσει».

Οι πόρτες για τους θεατές άνοιξαν γύρω στις 17:00, περίπου τέσσερις ώρες πριν από τη συναυλία που αναμένεται να αρχίσει γύρω στις 21:00. Το συγκρότημα ζητά από τους θεατές να προτιμήσουν τα μέσα μεταφοράς από το αυτοκίνητό τους.

Τι θα δούμε στη συναυλία

Η κινητική πίστα και τα χοροπηδητά των φαν στην αρένα θα ηλεκτροδοτούν την συναυλία των Coldplay, τα led βραχιόλια που θα μοιραστούν στους θεατές θα αναβοσβήνουν στο ρυθμό των τραγουδιών, μπάλες θα ίπτανται, κομφετί, πυροτεχνήματα, κούκλες και εξωγήινοι αναμένεται να δημιουργήσουν φαντασμαγορική ατμόσφαιρα ξεσηκώνοντας τους χιλιάδες θεατές .



Πρόκειται για μια συναυλία γεμάτη μηνύματα αγάπης και μηνύματα για την προστασία του πλανήτη, μέρος των εσόδων της οποίας διατίθενται για το καθάρισμα των ωκεανών κι άλλες δράσεις υπέρ του περιβάλλοντος. Είναι μια συναυλία για όλες τις ηλικίες, για μικρούς και μεγάλους, έχει διδακτικό χαρακτήρα και βέβαια τρομερή ενέργεια η οποία μεταφέρεται από το συγκρότημα στην αρένα και τις κερκίδες προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού.

Τα μέλη του συγκροτήματος μας παρακαλούν, αντί για πλαστικά μπουκαλάκια, στη συναυλία να πάρουμε μαζί το παγούρι μας και να το γεμίσουμε με βρύσες που θα τοποθετηθούν σε εμφανή σημεία και να προτιμήσουμε το μετρό αντί για το αυτοκίνητο. Επίσης μας συστήνουν να αποφύγουμε τα backpacks και τις μεγάλες τσάντες και να έχουμε μόνο μικρά τσαντάκια.

Θα υπάρχει πλήρης προσβασιμότητα με ειδικά διαμορφωμένους χώρους και τα κωφά και βαρήκοα άτομα θα έχουν τη δυνατότητα να νιώσουν τις δονήσεις της μουσικής μέσω subpacks (ηλεκτρονικών γιλέκων) που θα προσφερθούν δωρεάν.

Σε μία από τις πιο κεντρικές εισόδους του σταδίου θα λειτουργεί ένα άνετο, ήσυχο δωμάτιο, στο οποίο όποιος θέλει μπορεί εκεί να ηρεμεί και να απομονωθεί από ήχους και πολυκοσμία, ακολουθώντας το παράδειγμα του Κρις Μάρτιν ο οποίος φροντίζει να κάνει διαλογισμό κάθε πρωί.



Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο από το «ευχαριστώ» των Coldplay στα ελληνικά - Όλα όσα ζήσαμε στην ιστορική συναυλία

Xάος, μακελειό και διαμελισμένα πτώματα στην επιχείρηση διάσωσης των 4 Ισραηλινών ομήρων, λένε Παλαιστίνιοι


Είπα στον καμεραμάν «δεν τραβάς φωτογραφίες, μήπως δούμε κάτι που δεν βλέπουμε με τα μάτια;», λέει ο δήμαρχος της Σύμης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης