Ποιος είναι ο αυτοδίδακτος ΖΑF που τραγούδησε στη σκηνή με τον Κρις Μάρτιν των Coldplay

Το viral τραγούδι στο TikTok και η συνεργασία του 26χρονου καλλιτέχνη με τον Χρήστο Μάστορα

Στη δεύτερη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Ιουνίου, ο Κρις Μάρτιν ανέβασε στη σκηνή τον 26χρονο ΖAF για μια εμφάνιση - έκπληξη.

Ο frontman των Coldplay επέλεξε τον νεαρό τραγουδιστή ανάμεσα σε 15 καλλιτέχνες, ως έναν από τους πιο επιτυχημένους κι επιδραστικούς Έλληνες artists για να συμπράξει μαζί του στο μεγαλειώδες stage του ΟΑΚΑ, χωρίς να έχει ανακοινωθεί προηγουμένως στο κοινό η κοινή τους εμφάνιση.

Δείτε βίντεο


Ο Κρις Μάρτιν έπαιξε το «Πες» στο πιάνο από το πολυπλατινένιο και viral δισκογραφικό ντεμπούτο του ZAF, με τον νεαρό να τραδουδά μπροστά σε περισσότερους από 60.000 θεατές.


Ο ZAF, κατά κόσμον Γιάννης Ζαφειρίου, είναι ένα από τα ταλέντα που σύστησε στο κοινό η Panik Records, που τον εντόπισε μέσω των social media και μέσα σε έναν χρόνο κατάφερε να ξεχωρίσει.

Ο αυτοδίδακτος καλλιτέχνης υπογράφει τη μουσική, τους στίχους, την παραγωγή και την ενορχήστρωση των τραγουδιών του, τα οποία βασίζονται πάντα σε προσωπικά του βιώματα και βαθιά συναισθήματα.
Το viral τραγούδι στο TikTok
Το «Πες», το πρώτο του τραγούδι, έγινε πολυπλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις και μετρά εκατομμύρια YouTube views και video creations. Όπως είχε πει σε συνέντευξή του στο περιοδικό GALA για την επιτυχία του τραγουδιού: «Το "Πες" ξεκίνησε από το TikTok σε μια πολύ σύντομη έκδοση. Ολοκληρώθηκε μετά την τόσο θερμή ανταπόκριση που γνώρισε, ένα βιντεάκι το οποίο έγινε το Νο1 trend στο TikTok Greece, μόλις δυο μέρες αφού το ανέβασα. Ηταν η πρώτη φορά που μοιράστηκα τη μουσική και τους στίχους μου με το ευρύ κοινό και είχα τεράστιο άγχος, όμως ο κόσμος το αγκάλιασε και το αγάπησε όσο κι εγώ. Οταν το τόλμησα δεν φανταζόμουν ότι θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία. Ακόμα και τώρα συγκινούμαι».

Η συνεργασία με τον Χρήστο Μάστορα
Παράλληλα, έγινε ντουέτο από τον Χρήστο Μάστορα και τον ZAF κι ο νεαρός καλλιτέχνης έχει εμφανιστεί σε συναυλίες του συγκροτήματος ΜEΛISSES. Για τη συνεργασία του με τον Χρήστο Μάστορα είχε αναφέρει στο GALA: «Είναι ένας άνθρωπος και καλλιτέχνης που θαυμάζω από την παιδική μου ηλικία. Η συνεργασία μου μαζί του, όπως και με όλο το συγκρότημα MEΛΙSSES, είναι μια μοναδική εμπειρία που μόνο όμορφα συναισθήματα και στιγμές μου έχει προσφέρει. Πίστεψαν σε μένα και αυτό μου έδωσε δύναμη τώρα που την έχω ανάγκη στα πρώτα μου δισκογραφικά βήματα».
Στην ίδια συνέντευξη, ο ZAF είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας νέος καλλιτέχνης: «Πιστεύω πως η μεγαλύτερη δυσκολία για έναν νέο καλλιτέχνη είναι ότι καλείται να αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στον καλλιτεχνικό χώρο. Μέχρι να το καταφέρει αυτό με κάποιον τρόπο, όλες οι πόρτες θα είναι κλειστές. Για να αποδείξεις όμως στους άλλους τι είσαι πρέπει πρώτα να το έχεις αποδείξει στον εαυτό σου. Αυτό έρχεται μετά από μια τεράστια διαδικασία, κατά την οποία πρέπει να βρεις ποιος πραγματικά είσαι».
Τον χειμώνα ο ZAF εμφανίστηκε δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό στη Θεσσαλονίκη, ενώ θα βρίσκεται δίπλα στην Ελένη Φουρέιρα στην καλοκαιρινή περιοδεία της που ξεκινά σε λίγες ημέρες.

Δείτε βίντεο: Ποιος είναι ο αυτοδίδακτος ΖΑF που τραγούδησε στη σκηνή με τον Κρις Μάρτιν των Coldplay


Ειδήσεις σήμερα:

Η επόμενη ημέρα των ευρωεκλογών για τη ΝΔ: Στο τραπέζι ο ανασχηματισμός - Πώς θα αντιδράσει ο Μητσοτάκης στο μήνυμα των πολιτών

Ζυμώσεις στα κόμματα της ακροδεξιάς στην Ελλάδα που συγκέντρωσαν συνολικά πάνω από 18% στις Ευρωεκλογές

Εκτός όλων των στόχων ο Κασσελάκης: Βαρύ το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις ευρωεκλογές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr