Ρομέο και Μπρούκλιν Μπέκαμ: Πόζαραν μέσα σε πολυτελές αυτοκίνητο και προκάλεσαν αντιδράσεις 

Ρομέο και Μπρούκλιν Μπέκαμ: Πόζαραν μέσα σε πολυτελές αυτοκίνητο και προκάλεσαν αντιδράσεις 

«Τι δουλειά κάνετε για να ζήσετε, το αμάξι είναι του μπαμπά;» τους γράφουν ειρωνικά στα σχόλια

beckam224
Οι γιοι του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ προκάλεσαν για ακόμη μία φορά αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για επίδειξη πλούτου.

Σε πρόσφατη ανάρτησή τους, ο Ρομέο και ο Μπρούκλιν Μπέκαμ πόζαραν μέσα από ένα πολυτελές αυτοκίνητο, το οποίο έδειξαν σε διάφορα στιγμιότυπα. Στις δημοσιεύσεις τους στο Instagram, τα σχόλια άρχισαν να στοχοποιούν τα δύο αδέρφια με ειρωνικά σχόλια, όπως «το αμάξι είναι του μπαμπά;» και «πόσο εργατικά παιδιά είναι».

Δείτε μερικά σχόλια

Κλείσιμο
BROOKLIN222468
BROOKLIN222
BROKLIN
ΒΕΚΑΜ1
Ορισμένοι από όσους είδαν τις φωτογραφίες τους, άρχισαν να ειρωνεύονται τα αδέρφια, για τον πολυτελή τρόπο ζωής που κάνουν, χωρίς να δουλεύουν. «Πώς βιοπορίζεστε; Η μαμά και ο μπαμπάς είναι πολύ επιτυχημένοι», «Τι δουλειά κάνετε για να ζήσετε;» και «μήπως να μην τα δείχνατε αυτά στον κόσμο» ήταν μερικά από τα σχόλια που έλαβαν.

Δείτε μερικά σχόλια
bekams222
bekams1111
bekams1112
bekams
bekam2288
bekams112

Ειδικά ο Μπρούκλιν Μπέκαμ, έχει δεχτεί πολλές φορές αρνητική κριτική στα social media, κυρίως για τις μαγειρικές του ικανότητες.

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ, ακολουθεί επαγγελματικά τον χώρο της μαγειρικής και δηλώνει σεφ, χωρίς να πείθει τους ακολούθους του στα social media. Πριν έναν χρόνο, μαγείρευε ένα πιάτο ζυμαρικών με κρέμα γάλακτος (φετουτσίνι αλφρέντο) και απαθανάτισε τον εαυτό του σε κλιπ για να το μοιραστεί στο Instagram. Πολλοί όμως, έσπευσαν να επισημάνουν ότι χρησιμοποίησε σπαγγέτι αντί για τα κατάλληλα ζυμαρικά φετουτσίνι και έφτιαξε σάλτσα μπεσαμέλ αντί για αλφρέντο. «Όχι, όχι και πάλι όχι! Τόσα πολλά λάθη σε ένα μόνο πιάτο! Παρακαλώ όχι!», «Αυτό είναι για να πιεις γάλα με μακαρόνια» είναι μερικά από τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @brooklynpeltzbeckham


Ειδήσεις σήμερα:

Η επόμενη ημέρα των ευρωεκλογών για τη ΝΔ: Στο τραπέζι ο ανασχηματισμός - Πώς θα αντιδράσει ο Μητσοτάκης στο μήνυμα των πολιτών

Ζυμώσεις στα κόμματα της ακροδεξιάς στην Ελλάδα που συγκέντρωσαν συνολικά πάνω από 18% στις Ευρωεκλογές

Εκτός όλων των στόχων ο Κασσελάκης: Βαρύ το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις ευρωεκλογές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης