Στέλιος Ρόκκος: Η μαμά μου δεν νιώθει πόνο, έχει χάσει δύο παιδιά σε μικρό χρονικό διάστημα

Δεν μπορεί να πονέσει άλλο, πρόσθεσε ο τραγουδιστής

O Στέλιος Ρόκκος μίλησε για τον θάνατο του αδελφού του, ο οποίος πνίγηκε τον Δεκέμβριο σε υποβρύχιο ψάρεμα στη Λήμνο. Επίσης, σχολίασε τη δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδερφή του αλλά και την εκπομπή που ετοιμάζει με τη Λελέ Γκόφα.

O τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή του Κώστα Ριζόπουλου, στο Κοσμοράδιο 95,1. Αρχικά, σε ερώτηση για το αν θα έκανε πρωινή εκπομπή με τη σύζυγό του, ο Στέλιος Ρόκκος απάντησε: «Δεν θα έκανα πρωινό με τη Λελέ για να μην τσακωθούμε!».

Δείτε το βίντεο

Έπειτα, περιέγραψε τη δυσκολία που είχε η Λελέ Γκόφα να αποδεχτεί τον θάνατο του αδελφού του, στον οποίο είχε ιδιαίτερα αδυναμία: «Με τον Νίκο προσπαθούσα πιο πολύ εγώ από τη Λελέ, γιατί με τον Νίκο τη Λελέ τη"χάσαμε", εννοώ ότι ακόμα όποτε το θυμάμαι - καταρχάς, δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω, δεν το έχω συνειδητοποιήσει καλά ακόμα - η Λελέ δεν έχει ακόμα πάει στο καφενεδάκι του Νίκου, εγώ πήγα μια μέρα. Εκεί δουλεύει τώρα ο γιος του, ο Δημήτρης, και κάθισα έφαγα. Η ζωή συνεχίζεται. Δηλαδή, πρέπει να πάρεις μια απόφαση, ή συνεχίζεις, ή δεν συνεχίζεις. Η Λελέ σε αυτό το θέμα δεν έχει συνεχίσει. Του είχε πολλή αδυναμία. Τη Λελέ εκεί την "έχασα"».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον τρόπο που το διαχειρίζεται η μητέρα του: «Η μαμά μου μια χαρά είναι, δεν μπορεί να πονέσει άλλο, δεν νιώθει πόνο, αυτό καταλαβαίνω πια από τη μάνα μου, έχει χάσει δυο παιδιά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Και παιδιά που ήμασταν μια γροθιά, οικογένεια τώρα απίστευτη».

Επιπλέον, ρωτήθηκε σχετικά με τη δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του, Βάσω, για την οποία είπε: «Μου είχαν πει κάτι ότι είχαν κάποια οικονομικής φύσεως προβλήματα. Αυτό. Είναι πολύ μακριά από τη δική μου σφαίρα, όλα αυτά. Η αδελφή μου ας πάρει ό, τι θέλει. Εγώ είμαι έτσι με τους ανθρώπους μου και με τους φίλους μου».

Τέλος, έδωσε την απάντησή του στο ενδεχόμενο μιας ταξιωτικής εκπομπής: «Η εκπομπή μου θα ξεκίναγε πολύ πριν το Πάσχα. Είναι τελειωμένο να γίνει, φέτος δεν θα προλαβαίναμε με τίποτα γιατί κλείστηκε πολύ αργά η συμφωνία για να γίνει. Θα γίνει με τη Λελέ, με μηχανές και με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το κουβέντιασα, που τα ξέρει πάρα πολύ καλά».

Σημειώνεται ότι, ο αδελφός του γνωστού τραγουδιστή και συνθέτη Στέλιου Ρόκκου, Νίκος, πνίγηκε κατά τη διάρκεια υποβρύχιου ψαρέματος στη Λήμνο, στις 30 Δεκεμβρίου του 2023.

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτοί είναι οι 21 Έλληνες που εκλέγονται ευρωβουλευτές - Δείτε τους σταυρούς που πήραν

Εκτός όλων των στόχων ο Κασσελάκης: Βαρύ το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις ευρωεκλογές

Δυσαρέσκεια Τεντόγλου κατά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στην απονομή του χρυσού - Δεν θέλω να είμαι πειραματόζωο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr