Coldplay: Ατέλειωτες ουρές έξω από το Ηρώδειο για το βιντεοκλίπ του συγκροτήματος

Coldplay: Ατέλειωτες ουρές έξω από το Ηρώδειο για το βιντεοκλίπ του συγκροτήματος

Νωρίτερα σήμερα η ομάδα παραγωγής του βιντεοκλίπ απεύθυνε δημόσιο κάλεσμα και σε μισή ώρα από τώρα, αναμένεται ακόμα περισσότερος κόσμος 

Coldplay: Ατέλειωτες ουρές έξω από το Ηρώδειο για το βιντεοκλίπ του συγκροτήματος
coldplay_oures_-_1_
Υπο ακραίες καιρικές συνθήκες με τον υδράργυρο να χτυπάει κόκκινο δεκάδες φαν του βρετανικού συγκροτήματος, Coldplay, εκείνοι που επιλέχθηκαν αρχικά για να συμμετάσχουν στο μουσικό βιντεοκλίπ αναμένουν τη σειρά τους για να περάσουν από το πρώτο σημείο ελέγχου.

Νωρίτερα σήμερα η ομάδα παραγωγής του βιντεοκλίπ απεύθυνε δημόσιο κάλεσμα και σε μισή ώρα από τώρα αναμένεται ακόμα περισσότερος κόσμος.

Οι συμμετέχοντες στο κλιπ των Coldplay, σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπογράψουν συμφωνητικό εχεμύθειας και θα αφήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα στην είσοδο. Υπολογίζεται ότι θα περάσουν μέσα στο Ηρώδειο στις 7 το απόγευμα, αν καταφέρουν… να επιβιώσουν από την αφόρητη ζέστη.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:
coldplay_oures_-_2_
coldplay_oures_-_1_
Κλείσιμο
Oυρές έξω από το Ηρώδειο για το βίντεο κλιπ των Coldplay (2)
Oυρές έξω από το Ηρώδειο για το βίντεο κλιπ των Coldplay
Όπως έγινε γνωστό την Κυριακή 9 Ιουνίου, το συγκρότημα επέλεξε το Ηρώδειο, να γυρίσει πλάνα για νέο βιντεοκλίπ που ετοιμάζουν και εξασφάλισαν την απαιτούμενη άδεια.

Το πρωί της Δευτέρας 10 Ιουνίου, οι Βρετανοί επιφύλασσαν ακόμη μια έκπληξη για το κοινό. Όπως έκαναν γνωστό σε ανάρτηση, καλούν όσους από τους φαν τους θέλουν, να συμμετάσχουν στο βιντεοκλίπ.
coldplay1211
Γραμμένο στα ελληνικά, το story γράφει:

«Πρόσκληση σε κινηματογράφηση μουσικού βίντεο

Αγαπημένοι μας φίλοι στην Αθήνα! Είσαστε καλεσμένοι να εμφανιστείτε στο μουσικό μας βίντεο. Σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου. Μαζί μας. Ελάτε στην οδό Mirtsiefski 29, Athina 117 41 17:00 με 23:00

Φορέστε ό,τι θέλετε. Παρακαλούμε ΟΧΙ άσπρα ρούχα και καθόλου λογότυπα ή συγκροτήματα. Επιτρέπονται μόνο επίπεδα, άνετα παπούτσια με μαλακό πάτο. Επιτρέπονται μικρές τσάντες. Οι κάμερες και τα κινητά θα αποθηκευτούν με ασφάλεια από τη φύλαξη μας σε ειδικό χώρο και θα σας επιστραφούν στο τέλος.

Το πιο σημαντικό είναι ότι θέλουμε να σας δούμε εκεί!».
coldplay__17_

Πώς εξασφάλισαν την άδεια

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι Coldplay έχουν εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια για τη χρήση του Ηρωδείου από την αρμόδια αρχαιολογική υπηρεσία στην οποία και κατέθεσαν τη σχετική πρόταση με όλες τις λεπτομέρειες του γυρίσματος.

Κάποιες μάλιστα από τις τεχνικές λεπτομέρειες που περιελάμβανε το αρχικό πλάνο δεν έγιναν αποδεκτές οπότε χρειάστηκε να γίνουν κάποιες τροποποιήσεις στο πλάνο του γυρίσματος έτσι ώστε αυτό να συνάδει με τους όρους χρήσης και προστασίας του ρωμαϊκού ωδείου.

Παραμένει ωστόσο αναπάντητο ένα ερώτημα: Τι θα γίνει με τα εντυπωσιακά σκηνικά της «Τόσκας», της μεγάλης παραγωγής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη σκηνή του Ηρωδείου δεδομένου ότι η τελευταία παράσταση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου τα σκηνικά δεν υπάρχει δυνατότητα να μετακινηθούν και να ξαναστηθούν μέσα σε λίγες ώρες. Οπότε θα πρέπει με κάποιον τρόπο να καλυφθούν. Εκτός κι αν οι Coldplay σκοπεύουν τα γυρίσουν μουσικό βίντεο με σκηνικά όπερας…


Δείτε βίντεο: Coldplay: Ατέλειωτες ουρές έξω από το Ηρώδειο για το βιντεοκλίπ του συγκροτήματος
Coldplay: Ατέλειωτες ουρές έξω από το Ηρώδειο για το βιντεοκλίπ του συγκροτήματος


Ειδήσεις σήμερα:

Η επόμενη ημέρα των ευρωεκλογών για τη ΝΔ: Στο τραπέζι ο ανασχηματισμός - Πώς θα αντιδράσει ο Μητσοτάκης στο μήνυμα των πολιτών

Ζυμώσεις στα κόμματα της ακροδεξιάς στην Ελλάδα που συγκέντρωσαν συνολικά πάνω από 18% στις Ευρωεκλογές

Εκτός όλων των στόχων ο Κασσελάκης: Βαρύ το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις ευρωεκλογές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης