Κατερίνα Καινούργιου: Την Έλενα Παπαρίζου τη ρωτούν για τα κιλά της και εμένα για τις πλαστικές, φτάνει πια

Όταν σταματήσουν αυτές οι ερωτήσεις να γίνονται στα συγκεκριμένα πρόσωπα επί τόσα χρόνια, τότε όλα θα είναι καλά, πρόσθεσε

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τις ερωτήσεις που δέχεται μια γυναίκα από τους δημοσιογράφους κι εξέφρασε την ενόχλησή της.

Η παρουσιάστρια σχολίασε τη συνέντευξη που έδωσε η Έλενα Παπαρίζου και αναφέρθηκε στο body shaming που έχει δεχτεί.

Με αφορμή τα λεγόμενά της, η ίδια μίλησε για τις ερωτήσεις που δέχεται συχνά από τους δημοσιογράφους για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει.


«Φτάνει πια με αυτές τις ερωτήσεις για το body shaming. Θα έχεις την Παπαρίζου και θα κάνεις αυτή την ερώτηση, θα έχεις εμένα και θα ρωτήσεις για τις πλαστικές. Όταν σταματήσουν αυτές οι ερωτήσεις να γίνονται στα συγκεκριμένα πρόσωπα επί τόσα χρόνια, τότε όλα θα είναι καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αν κάποιος σχολιάζει αρνητικά το σώμα της, έχουν πρόβλημα αυτοί στα social media. Μιλάμε για μια καλλονή. Ο καθένας νιώθει καλά με τα κιλά που έχει. Φτάνει πια με αυτές τις ερωτήσεις. Για ποιον λόγο να ρωτάς ξανά την Έλενα για τα κιλά της;».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Η επόμενη ημέρα των ευρωεκλογών για τη ΝΔ: Στο τραπέζι ο ανασχηματισμός - Πώς θα αντιδράσει ο Μητσοτάκης στο μήνυμα των πολιτών

Ζυμώσεις στα κόμματα της ακροδεξιάς στην Ελλάδα που συγκέντρωσαν συνολικά πάνω από 18% στις Ευρωεκλογές

Εκτός όλων των στόχων ο Κασσελάκης: Βαρύ το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις ευρωεκλογές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr