My Style Rocks: H Casablanca απογοητεύτηκε με τα σχόλια των κριτών - Νιώθω ξενερωμένη, είπε

Η απάντηση που της έδωσε ο Στέλιος Κουδουνάρης - Δείτε βίντεο

H Casablanca απογοητεύτηκε με τα σχόλια για την εμφάνισή της στο «My Style Rocks».

Αν και το λουκ της άρεσε στους κριτές, η παίκτρια δεν εντυπωσίασε τις συμπαίκτριές της, ενώ κάποιες από τις κριτικές που της έκαναν, την «ξενέρωσαν», όπως είπε.

Αφού άκουσε τα σχόλια των κριτών, η Casablanca δήλωσε: «Αισθάνομαι ξενερωμένη, αλλά οκ. Ξενερωμένη με όλα, αλλά εντάξει, συνεχίζουμε». Τότε, ο Στέλιος Κουδουνάρης τη ρώτησε αν αυτό ισχύει γενικά με τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό ή για τα σχόλια που άκουσε.

Δείτε το βίντεο

«Περίμενα να πάει καλύτερα. Είναι ένα φόρεμα που δεν το συναντάς. Για την τσάντα το καταλαβαίνω, αλλά δεν τα δέχομαι τα υπόλοιπα. Και καλά ότι πρέπει να πάω πιο απλά. Πρέπει να καταλαβαίνουμε και το άτομο που έχουμε απέναντί μας, εγώ δεν θα πήγαινα σε αυτή την περίσταση, ντυμένη απλά. Γιατί είμαι εγώ, ντύνομαι έτσι», είπε χαρακτηριστικά.

Με μία φωνή τότε, ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Έβελυν Καζαντζόγλου τη διέψευσαν λέγοντάς της πως η ίδια είναι εκείνη που τους έχει φέρει το τελευταίο διάστημα, πολύ απλές εμφανίσεις.

«Ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί όταν προσπαθώ και δείχνω κάτι, δεν αρέσει κι εγώ μαζεύομαι και ξενερώνω και λέω "οκ, θα το κάνω απλά για το κόνσεπτ και τέλος". Τα ακούω και μετά, μαζεύομαι, γιατί δεν ξέρω αν θα αρέσει», δήλωσε.

«Επειδή είναι η εβδομάδα του τελικού, ήθελα να φέρω πράγματα που μου αρέσουν, είναι στο στυλ μου και την αισθητική τη δική μου», πρόσθεσε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Η επόμενη ημέρα των ευρωεκλογών για τη ΝΔ: Στο τραπέζι ο ανασχηματισμός - Πώς θα αντιδράσει ο Μητσοτάκης στο μήνυμα των πολιτών

Ζυμώσεις στα κόμματα της ακροδεξιάς στην Ελλάδα που συγκέντρωσαν συνολικά πάνω από 18% στις Ευρωεκλογές

Εκτός όλων των στόχων ο Κασσελάκης: Βαρύ το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις ευρωεκλογές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr