ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
My Style Rocks: Η Μπι μιλάει για την υιοθεσία της - Τα παιδιά γεννιούνται από σώματα, αλλά μεγαλώνουν από γονείς, είπε

My Style Rocks: Η Μπι μιλάει για την υιοθεσία της - Τα παιδιά γεννιούνται από σώματα, αλλά μεγαλώνουν από γονείς, είπε

Όπως ανέφερε η παίκτρια, η μητέρα της την υιοθέτησε σε ηλικία 2 ετών από μια Παλαιστίνια, που κρυβόταν σε ένα μοναστήρι

my-style-rocks__1_
Την ιστορία της διηγήθηκε η Μπι στο My Style Rocks και προκάλεσε τη συγκίνηση όσων βρίσκονταν στο πλατό.

Η παίκτρια του διαγωνισμού μόδας μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, αλλά και την υιοθεσία της.

«Υπάρχουν παιδιά που είναι παιδιά της καρδιάς, γεννήθηκαν από κάποιους ανθρώπους, αλλά μεγάλωσαν από άλλους, τους γονείς τους. Με τη μαμά μου συναντήθηκα το 1991, ενώ ήμουν 2 χρονών, στους Άγιους Τόπους που είχε έρθει να προσκυνήσει. Γεννήθηκα από μία γυναίκα εκεί και η μαμά μου με υιοθέτησε», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1weqdro4oc1)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, περιέγραψε την ιστορία της μητέρας της. «Εκείνη την περίοδο, στο Ισραήλ επικρατούσε η ίδια συνθήκη, που επικρατεί τώρα με τον πόλεμο. Η γυναίκα που με έφερε στον κόσμο, αν και Παλαιστίνια, με πήρε και έζησε σε ένα μοναστήρι, με σκοπό να μην πεθάνω κι εγώ κι εκείνη. Η μαμά μου που επισκέφτηκε αυτόν τον τόπο, λέει ότι ήμουν το δώρο της από τον Θεό. Ήμουν μόνη και ξυπόλητη, μόλις την είδα, της είπα στη γλώσσα που μιλούσα τότε "εσύ είσαι η μαμά μου"», ανέφερε.

Όσο για τον πατέρα της, εξήγησε πως ποτέ δεν είχε κανένα πρόβλημα με την υιοθεσία της κι ήταν εξ' αρχής θετικός. «Ο πατέρας μου δέχτηκε η γυναίκα του να φέρει παιδί από έναν άλλο τόπο. Και θέλω να του πω μπράβο, γιατί μεγάλωσε σε μία μικρή πόλη», τόνισε.

Πρόσθεσε επίσης: «Η μαμά μου γύρισε στους Αγίους Τόπους, συναντήθηκε με τη γυναίκα που με έφερε στον κόσμο και εκείνη της είπε πως "το παιδί πρέπει να έρθει με εσάς. Εγώ ήμουν μέσο για να σας δώσει ο Θεός αυτό το παιδί. Αν μείνει εδώ, θα πεθάνει". Βαφτίστηκα στους Άγιους Τόπους, έγινα παιδί της μαμάς που προοριζόμουν να είμαι. Υιοθετήθηκα και αυτό είναι κάτι που φέρνει πολλή χαρά και συγκίνηση».

Τέλος, είπε: «Τα παιδιά γεννιούνται από σώματα, αλλά μεγαλώνουν από γονείς. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου που πάλεψαν, με υπερασπίστηκαν, καθώς και τη γυναίκα που με έφερε στον κόσμο και μου έδωσε όλη της την αγάπη. Είμαι ευλογημένη και έφυγα από εκεί για να είμαι ζωντανή σήμερα».


Ειδήσεις σήμερα:

Η επόμενη ημέρα των ευρωεκλογών για τη ΝΔ: Στο τραπέζι ο ανασχηματισμός - Πώς θα αντιδράσει ο Μητσοτάκης στο μήνυμα των πολιτών

Ζυμώσεις στα κόμματα της ακροδεξιάς στην Ελλάδα που συγκέντρωσαν συνολικά πάνω από 18% στις Ευρωεκλογές

Εκτός όλων των στόχων ο Κασσελάκης: Βαρύ το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις ευρωεκλογές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης