Γκλεν Πάουελ για τη φήμη του και πώς επηρεάζει την προσωπική του ζωή: Δεν μπορώ να γνωρίσω κάποια με υγιή τρόπο

Γκλεν Πάουελ για τη φήμη του και πώς επηρεάζει την προσωπική του ζωή: Δεν μπορώ να γνωρίσω κάποια με υγιή τρόπο

Δεν είμαι διατεθειμένος να βάλω κάποια να το περάσει όλο αυτό, αν η ίδια δεν είναι έτοιμη, είπε για την έκθεση στη δημοσιότητα

gklen-paouel
Ο Γκλεν Πάουελ μίλησε για τη δυσκολία που αντιμετωπίζει στις σχέσεις του, ενώ τόνισε πως για αυτό ευθύνεται η επιτυχία που έχει σημειώσει στην καριέρα του.

Ο ηθοποιός μίλησε στο CBS Mornings και αποκάλυψε ότι η φήμη του έχει και τα μειονεκτήματά της, αφού του προκαλεί «ζημιά» στην προσωπική του ζωή.

«Είναι μια εποχή, στην οποία η ζωή κυλάει πολύ γρήγορα. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να γνωρίσω κάποια, με υγιή τρόπο, ακόμα κι αν προσπαθώ», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως ναι μεν δεν κυνηγάει τον έρωτα, αλλά τόνισε πως είναι ανοιχτός σε οτιδήποτε βρεθεί στον δρόμο του.

«Αν έρθει ο έρωτας και με χτυπήσει κατακέφαλα, τότε θα τον καλωσορίσω με ανοιχτή την αγκαλιά μου. Είναι κάτι που θέλω πραγματικά. Όταν είμαι με τα ανίψια μου, καταλαβαίνω ότι θέλω δικά μου παιδιά», δήλωσε.

Κλείσιμο
Πρόσθεσε επίσης: «Θέλω πολύ κάτι τέτοιο σε αυτή τη φάση της ζωής μου. Και την ίδια στιγμή, συνειδητοποιώ πως θα χρειαστεί ένα πολύ συγκεκριμένο πρόσωπο για να "πλοηγηθεί" σε αυτόν τον τρόπο ζωής που έχω».

Ο Γκλεν Πάουελ είναι ελεύθερος εδώ και έναν χρόνο περίπου, από τον Απρίλιο του 2023, όταν και χώρισε από την Τζίτζι Παρί μετά από 4 χρόνια σχέσης. Όπως αναφέρει τώρα ο ηθοποιός, το πρόβλημα στον δεσμό τους ήταν μάλλον η φήμη του.

«Θα πρέπει να φέρω κάποια σε αυτόν τον χώρο και να την κάνω να νιώσει άνετα, να τη βλέπουν, να την αγαπούν. Και μπορούν να υπάρξουν πολλά στοιχεία που θα πληγώσουν την αυτοπεποίθηση κάποιας ή τις αξίες της σε αυτόν τον χώρο. Δεν είμαι διατεθειμένος να βάλω κάποια να το περάσει όλο αυτό, αν η ίδια δεν είναι έτοιμη», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Η επόμενη ημέρα των ευρωεκλογών για τη ΝΔ: Στο τραπέζι ο ανασχηματισμός - Πώς θα αντιδράσει ο Μητσοτάκης στο μήνυμα των πολιτών

Ζυμώσεις στα κόμματα της ακροδεξιάς στην Ελλάδα που συγκέντρωσαν συνολικά πάνω από 18% στις Ευρωεκλογές

Εκτός όλων των στόχων ο Κασσελάκης: Βαρύ το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις ευρωεκλογές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης