Diddy: Ο πατέρας της πρώην συντρόφου του, Κιμ Πόρτερ μιλάει για τις καταγγελίες εναντίον του - Aηδίασα, λέει

Diddy: Ο πατέρας της πρώην συντρόφου του, Κιμ Πόρτερ μιλάει για τις καταγγελίες εναντίον του - Aηδίασα, λέει

Ο πατέρας της εκλιπούσας σχολίασε την υπόθεσή του, ενώ ανέφερε πως είχε άλλη άποψη για τον πατέρα των εγγονιών του

diddy
Ο πατέρας της Κιμ Πόρτερ, της πρώην συντρόφου του Diddy, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά, μίλησε για την υπόθεση εις βάρος του ράπερ.

Ο Sean Combs έχει κατηγορηθεί το τελευταίο διάστημα από πολλές γυναίκες, για σωματική κακοποίηση, βιασμό, επίθεση, ενώ μία από αυτές καταγγέλει πως την νάρκωσε για να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της.

Μάλιστα, ένα βίντεο που τον δείχνει να χτυπάει την πρώην σύντροφό του, Κάσι κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με το κοινό να στρέφεται εναντίον του.

Κλείσιμο
Μιλώντας στο Rolling Stone, o πατέρας της Κιμ Πόρτερ, η οποία είχε αποκτήσει τρία παιδιά με τον ράπερ, όταν έφυγε από τη ζωή το 2018, σε ηλικία 47 ετών από λοβιακή πνευμονία, λέει πως «αηδίασε βλέποντας το βίντεο».

Οι δυο τους ήταν σε σχέση από το 1994 έως το 2007 και όπως αναφέρει ο πατέρας της, ο ίδιος δεν είχε δει ποτέ τον ράπερ να φέρεται έτσι στην κόρη του.

«Μπορεί να πει κανείς ότι αηδίασα βλέποντας το βίντεο. Δεν θα αντιμετώπιζα έτσι, ούτε τον εχθρό μου. Ήταν απεχθές, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήμουν στον στρατό στο Βιετνάμ. Ούτε τότε, θα το έκανα αυτό στον εχθρό μου», δήλωσε.

Όταν ρωτήθηκε στη συνέχεια, αν είχε ποτέ σκέψεις ότι ο Diddy μπορεί να έχει κακοποιήσει την κόρη του, απάντησε: «Όχι. Ποτέ δεν είδα κάτι σε αυτόν τον βαθμό. Αλλά αυτό το βίντεο με έκανε να αναρωτιέμαι».

Πρόσθεσε επιπλέον, πως είχε μια πολύ διαφορετική άποψη για τη σχέση της κόρης του με τον ράπερ, όμως αυτό το βίντεο «του έδωσε μια άλλη εικόνα για τον πατέρα των εγγονιών του».

«Δεν πίστευα ότι μπορούσε να φτάσει τόσο χαμηλά. Θα έχει καταστρέψει πολύ κόσμο φαντάζομαι. Δεν θα φερόμουν έτσι, ούτε σε σκυλί. Η καρδιά μου είναι με την Κάσι», είπε.

Τι δείχνει το βίντεο

Τα πλάνα έχουν ημερομηνία 5 Μαρτίου 2016 και σύμφωνα με την καταγγελία της Βεντούρα, συνέβη στο κλειστό- πλέον- InterContinental Hotel στο Century City του Λος Άντζελες.

Στο βίντεο, η Βεντούρα βγαίνει από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και περπατά προς το ασανσέρ. Ο Combs, κρατώντας μια πετσέτα γύρω από τη μέση του, τρέχει στον διάδρομο πίσω από τη Βεντούρα. Την πιάνει από τον λαιμό και την πετάει στο πάτωμα. Κρατώντας ακόμα την πετσέτα του με το ένα χέρι, γυρίζει να την κλωτσήσει, όπως δείχνει το βίντεο.

Καθώς η Βεντούρα είναι στο έδαφος, ο Combs παίρνει το πορτοφόλι και μια βαλίτσα από το πάτωμα ενώ αμέσως μετά γυρίζει και κλωτσάει ξανά τη Βεντούρα καθώς εκείνη παραμένει ακίνητη στο πάτωμα. Μεταξύ των δύο χτυπημάτων περνούν περίπου τέσσερα δευτερόλεπτα, σύμφωνα με το βίντεο. Στη συνέχεια σέρνει για λίγο τη Ventura από το φούτερ της προς ένα δωμάτιο.

Το σκληρό βίντεο της επίθεσης:

Surveillance Video: Diddy Seen Assaulting Cassie Ventura in 2016
Δευτερόλεπτα αργότερα, κάθεται σε μια καρέκλα, αρπάζει ένα αντικείμενο από το τραπέζι και το πετάει με δύναμη προς τη Βεντούρα. Ο Combs φαίνεται να απομακρύνεται και μετά στρίβει προς την Ventura για άλλη μια φορά όταν ανοίγει η πόρτα του ασανσέρ και κάποιος φαίνεται να βγαίνει.

Η Βεντούρα, η οποία κατέληξε σε μια άγνωστη συμφωνία με τον Combs, αρνήθηκε να σχολιάσει το βίντεο που δημοσίευσε το CNN.

Ο δικηγόρος της Βεντούρα, Ντάγκλας Χ. Γουίγκντορ, είπε: «Το συγκλονιστικό βίντεο επιβεβαίωσε περαιτέρω την ανησυχητική συμπεριφορά του Combs. Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν το θάρρος και το σθένος που επέδειξε η κυρία Combs για να το αποκαλύψει».

Υπενθυμίζεται πως ο ράπερ αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για σεξουαλική διακίνηση, σεξουαλική επίθεση, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού και της ενδοοικογενειακής βίας.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης