Survivor 2024: Η ερωτική εξομολόγηση της Νεφισέ στον Φάνη και ο πρώτος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Τα σχόλια για την αποχώρηση του Σταμάτη, η κόντρα Φάνη-Γιώργου, η ανθοστολισμένη, οι χούλιγκαν και η μάχη για την 1η ασυλία

Η 23η εβδομάδα του Survivor 2024 ξεκίνησε με τους Μπλε να κερδίζουν την 1η ασυλία και τους Κόκκινους να ρίχνουν για 9η φορά στην αρένα των μονομάχων τον Χριστόφορο Ταξίδη. Ωστόσο για ακόμα μια φορά την παράσταση έκλεψε το ερωτικό ειδύλλιο της Νεφισέ με τον Φάνη Μπολέτση, με την Τουρκάλα περσινή νικήτρια του Survivor να κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Έλληνα παίκτη των Μπλε.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (10/6) οι παίκτες που αγωνίστηκαν στην τελευταία μονομαχία και παρέμειναν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ σχολίασαν την αποχώρηση του Σταμάτη Ταλαδιανού.

Ο Χριστόφορος Ταξίδης που αντιμετώπισε στην τελική μονομαχία με τον Σταμάτη αναφέρθηκε στον μεταξύ τους αγώνα και τόνισε πως στάθηκε πιο τυχερός από τον αντίπαλό του γιατί όλα κρίθηκαν σε μια μπάλα. «Δεν περίμενα ότι θα έφτανα στην 6αδα σε αγωνιστικό survivor, είναι ένα παράσημο παραπάνω», σημείωσε ο παίκτης των Κόκκινων και κατέληξε πως πλέον περιμένει ακόμα δύο μονομαχίες που έχουν απομείνει μέχρι την τελική τετράδα ελπίζοντας πως θα βρίσκεται εκεί.



Την μονομαχία του Χριστόφορου με τον Σταμάτη σχολίασε και η Κατερίνα Δαλάκα, με την παίκτρια των κόκκινων να την χαρακτηρίζει ως την πιο ωραία που έχει δει.



Στεναχωρημένος που αποχώρησε ο Σταμάτης ήταν τόσο ο Φάνης Μπολέτσης, όσο και ο Ντάνιελ Νούρκα, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε πως του άφησε το κομποσκοίνι του.



Στο μεταξύ η κόντρα που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα τον Φάνη και τον Γιώργο Γκιουλέκα συνεχίζεται. Ο παίκτης των Κόκκινων ήταν εκνευρισμένος με τον αντίπαλό του εξαιτίας της συμπεριφοράς του σε έναν μεταξύ τους αγώνα. Οι δυο τους εκτόξευσαν βέλη στις προσωπικές τους συνεντεύξεις, αναφέροντας πως δεν αντέχουν ο ένας την παρουσία του άλλου.

«Η αλήθεια είναι ότι η ανεκτικότητά μου έχει φτάσει στο full, όπως ένα ποτήρι που έχει απλά φουλάρει. Δεν έχω ούτε ανεκτικότητα ούτε υπομονή ώρες-ώρες. Είναι κάποια σχόλια που τα ακούς μία δυο τρεις και μετά αντιδράς. Δεν θέλω να αντιδρώ, αλλά εκείνη την ώρα πρέπει να προσπερνάς την τοξικότητα και οποιοδήποτε σχόλιο έχει ειρωνεία κι ό,τι άλλο» ανέφερε αρχικά ο Γκιουλέκας στο Survivor.



Από τη μεριά του ο Φάνης είπε για τον πρώην φίλο του στο Survivor: «Έχω βαρεθεί να ασχολείται μαζί μου, δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει. Έχω πει άπειρες φορές πως θεωρώ ότι αυτό δεν τον αντικατοπτρίζει. Βγάζει τελείως διαφορετικό χαρακτήρα από αυτόν που έχει στην έξω του ζωή. Κάποτε με στενοχωρούσε κι έλεγα ότι μπορούσα να λέω μία κουβέντα όταν τελειώσει το Survivor, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν θα σεβαστώ ένα άτομο που δεν με σέβεται. Δεν τον έχω κακοχαρακτηρίσει ποτέ. Δεν με ενδιαφέρει αν είσαι ή δεν είσαι μαζί μου. Σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου. Είναι εμμονή



Την αποχώρηση του Σταμάτη σχολίασε η Δώρα, η οποία κατάφερε να παραμείνει στο Survivor.

Λίγο πριν τον αγώνα για την 1η ασυλία της εβδομάδας κι ενώ βρίσκονταν στον στίβο μάχης, ο Γιώργος Λιανός ρώτησε την παίκτρια των Μπλε πώς αισθάνεται που κατάφερε να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, αλλά πάρα πολύ λυπημένη για τον Σταμάτη που έφυγε. Ήταν ένα παιδί που το ήθελε πολύ το παιχνίδι και του εύχομαι τα καλύτερα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα, δυσκολεύουν τα πράγματα, δυσκολεύουν οι αγώνες, οι μονομαχίες θα είναι πιο δυνατές και το είδαμε από την τελευταία που έγινε. Καλούμαστε να σταθούμε στο ύψος μας, να είμαστε δυνατοί και να προσπαθούμε για το καλύτερο. Ελπίζω η μπλε ομάδα να φέρει τις νίκες που πρέπει, για να μη χρειαστεί να πάει κανείς μας σε μονομαχία».

Όταν αργότερα, ρωτήθηκε για το σχόλιο του Γκιουλέκα, ότι από την αποχώρηση του Σταμάτη, επωφελείται η κόκκινη ομάδα, απάντησε: «Δεν θα το έλεγα. Νομίζω ότι έχω αποδείξει κι εγώ τη δυναμική μου, αν είμαι ο εαυτός μου κι αυτό που πρέπει να είμαι, ίσως να είμαστε και ακόμα καλύτερα από το αν ήταν ο Σταμάτης που ήταν απρόβλεπτος. Είμαι μια δυνατή παίκτρια το έχω δείξει και θα δούμε και στην πορεία».



Πριν τον αγώνα για την ασυλία ο Γιώργος Λιανός αφού ενημέρωσε τη Νεφισέ πως αποχώρησε ο Σταμάτης και έμεινε ο Χριστόφορος, θέλησε να μάθει γιατί ήρθε στο στίβο μάχης ανθοστολισμένη. Η Τουρκάλα survivor all star εξήγησε πως κάνει τα πάντα για τον Φάνη και έριξε και τη σπόντα της ότι ο Έλληνας παίκτης παραμένει «κρύος». «Στην αρχή ξεκίνησε σαν αστείο, όλο αυτό με την καψούρα. Όμως τώρα το λέω σοβαρά. Τον έχω ερωτευτεί», εξομολογήθηκε η Νεφισέ για τον Φάνη.



Ο αγώνας για την 1η ασυλία ξεκίνησε ευνοϊκά για τους κόκκινους, αφού κέρδισαν το flag race κι επέλεξαν πρώτοι από τους Τούρκους survivors. Στην εξέλιξη του αγώνα όμως οι μπλε βγήκαν μπροστά στο σκορ με τη μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσά τους να φτάνει στο 7-1.





Οι κόκκινοι προσπάθησαν να μειώσουν και έφτασαν στο 10-6 υπέρ των μπλε την ώρα που αποχώρησαν οι All Stars.



Ο Γκιουλέκας κατάφερε να μειώσει στο 10-7 με τον Ντάνιελ να απαντά με 11-7, αφιερώνοντας τον πόντο στον Σταμάτη. Ο αγώνας έληξε με σκορ 12-7 υπέρ των Μπλε.





Στο Συμβούλιο του Νησιού αφού ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους 6 survivors ότι μένουν δύο ακόμα αποχωρήσεις για την τελική τετράδα τους ρώτησε για τις προσπάθειες αποπροσανατολισμού από τους πάγκους, την φασαρία που έκαναν οι Τούρκοι στο σημερινό αγώνα, αλλά και τη «μετατροπή» των Ελλήνων σε χούλιγκαν.





Η Κατερίνα Δαλάκα θυμήθηκε τον θόρυβο που έκαναν το 2018 που είχε εκνευρίσει όλο τον κόσμο.



Στη συνέχεια ο παρουσιαστής του Survivor ρώτησε τον Χριστόφορο Ταξίδη τι συνέβη με τη Νεφισέ, η οποία δηλώνει ερωτευμένη με τον Φάνη Μπολέτση, όμως φαίνεται να έχει προϊστορία και με τον παίκτη των Κόκκινων. Ο Χριστόφορος αποκάλυψε πως της «έριξε άκυρο» και έτσι η Τουρκάλα κατέλειξε να φλερτάρει τον παίκτη των Μπλε.



Άκυρο όμως έριξαν στον Χριστόφορο και η Δαλάκα με τον Γκιουλέκα όταν πήγαν στην κάλπη. Έτσι ο παίκτης των Κόκκινων θα βρεθεί για 9η φορά σε μονομαχία.






Ειδήσεις σήμερα:

Η επόμενη ημέρα των ευρωεκλογών για τη ΝΔ: Στο τραπέζι ο ανασχηματισμός - Πώς θα αντιδράσει ο Μητσοτάκης στο μήνυμα των πολιτών

Ζυμώσεις στα κόμματα της ακροδεξιάς στην Ελλάδα που συγκέντρωσαν συνολικά πάνω από 18% στις Ευρωεκλογές

Εκτός όλων των στόχων ο Κασσελάκης: Βαρύ το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις ευρωεκλογές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr