Tory Lanez: Η σύζυγός του κατέθεσε αίτηση διαζυγίου εν μέσω της φυλάκισης του ράπερ

Tory Lanez: Η σύζυγός του κατέθεσε αίτηση διαζυγίου εν μέσω της φυλάκισης του ράπερ

Ο Tory Lanez έχει καταδικαστεί σε 10 χρόνια φυλάκισης για τον πυροβολισμό της Megan Thee Stallion

lanez
Ο Tory Lanez παντρεύτηκε κρυφά τη Raina Chassagne λίγο πριν μπει στη φυλακή, όμως η σύζυγός του κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά από λιγότερο από έναν χρόνο γάμου.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του Page Six, ο Lanez παντρεύτηκε τη Chassagne τον Ιούνιο του 2023, μόλις τρεις μήνες πριν ξεκινήσει την 10ετή ποινή του για τον πυροβολισμό της συναδέλφου του ράπερ Megan Thee Stallion στο πόδι τον Ιούλιο του 2020.

Ωστόσο, η Chassagne - που έχει ένα παιδί με τον Lanez - κατέθεσε αίτηση για να τερματίσει τον γάμο τους τη Δευτέρα. Ως λόγο του χωρισμού επικαλέστηκε «αγεφύρωτες διαφορές».
Κλείσιμο
Η Chassagne δεν άλλαξε ποτέ το επώνυμό της και δεν είναι σαφές πόσο καιρό έβγαιναν με τον 31χρονο Lanez πριν παντρευτούν στις 25 Ιουνίου 2023. Ζητά επίσης την αποκλειστική νομική και φυσική κηδεμονία του 7χρονου γιου τους, Kai, αλλά συμφώνησε σε επισκέψεις.

Σχετικά με την καταδίκη του Lanez, ο ράπερ πυροβόλησε στο πόδι τη Megan Thee Stallion εν μέσω ενός καυγά. Η Megan ισχυρίστηκε ότι η διαφωνία ξεκίνησε για την περιστασιακή σεξουαλική τους σχέση, αλλά τελικά μετατράπηκε σε κόντρα αναφορικά με τις αντίστοιχες μουσικές τους καριέρες.

Ο Lanez αρνήθηκε να καταθέσει, αλλά δήλωσε αθώος και συνεχίζει να υποστηρίζει την αθωότητά του.

Τελικά καταδικάστηκε και για τις τρεις κακουργηματικές κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν: επίθεση με ημιαυτόματο πυροβόλο όπλο, εκπυρσοκρότηση πυροβόλου όπλου με βαριά αμέλεια και κατοχή φορτωμένου, μη καταχωρημένου πυροβόλου όπλου σε όχημα.

Ο Lanez καταδικάστηκε τον Αύγουστο του 2023 και παρουσιάστηκε στις κρατικές φυλακές North Kern στο Delano της Καλιφόρνιας - όπου ξεκίνησε την ποινή του - τον επόμενο μήνα.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Τι συζητά ο Μητσοτάκης με υπουργούς και συνεργάτες του - Τα σενάρια ανασχηματισμού σε κυβέρνηση και Μαξίμου

Βίντεο: Ελεύθερος σκοπευτής εξουδετέρωσε ληστή τράπεζας που κρατούσε ομήρους στις ΗΠΑ - Η σφαίρα διαπέρασε οθόνη υπολογιστή

Σκληρός και σιωπηλός ο δολοφόνος της 11χρονης στην Ηλεία - Η κυνική ομολογία του και το σενάριο που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης