Χριστίνα Αλούπη: Όταν έκανα εγώ τηλεόραση, δεν μπορείτε να φανταστείτε το τι λεγόταν στον αέρα

Χριστίνα Αλούπη: Όταν έκανα εγώ τηλεόραση, δεν μπορείτε να φανταστείτε το τι λεγόταν στον αέρα

Αν αυτό γινόταν σήμερα, θα είχαν κοπεί οι μισές εκπομπές, σχολίασε

aloupi_116
Η Χριστίνα Αλούπη μίλησε για τα χρόνια που έζησε στις ΗΠΑ, την τηλεόραση και την οικογένειά της, στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!».

Για τη ζωή της στην Αμερική, περιέγραψε: «Αυτήν την στιγμή καταπιάνομαι με το γεγονός ότι είμαι μαμά. Η Αμερική είναι μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου, 12,5 ακριβώς χρόνια. Εκεί γνώρισα τον σύζυγό μου, έκανα τα παιδιά μου, ό, τι πιο σημαντικό έχω κάνει στη ζωή μου. Επαγγελματικά δούλεψα σε έναν χώρο που πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα από το εξωτερικό να δουλέψουν. Έχω ακούσει και το χαζό “ε, ναι αλλά δεν πήρες και Όσκαρ”. Γιατί πήγα εγώ για να πάρω Όσκαρ; Δεν πας για να πάρεις Όσκαρ».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1x1me5ukyjt)

Κλείσιμο
Αναφορικά με την τηλεόραση και το τι έχει αλλάξει πλέον, σε σχέση με όταν εκείνη εργαζόταν ως παρουσιάστρια, η Χριστίνα Αλούπη απάντησε: «Πλέον στην τηλεόραση προσέχουμε περισσότερο αυτά που λέμε, γιατί ο κόσμος δεν ανέχεται πολλά και ό,τι λέμε καταγράφεται και μετά μας κυνηγάει και μας στοιχειώνει. Όταν έκανα εγώ τηλεόραση - που έχει περάσει δεκαετία - το τι λεγόταν τότε στον αέρα, δεν μπορείτε να φανταστείτε. Αν αυτό γινόταν σήμερα, θα είχαν κοπεί οι μισές εκπομπές».

Σχετικά με δημοσιεύματα που ήθελαν την ίδια να χωρίζει από τον σύζυγό της, η Χριστίνα Αλούπη σχολίασε: «Οι δημοσιογράφοι πρέπει να γράψουν κάτι, πρέπει να υπάρχει ζουμί, πρέπει να υπάρχει θέμα, πρέπει να υπάρχει κάτι. Αν οι δημοσιογράφοι περίμεναν κάθε φορά να επιβεβαιωθεί κάτι για να το γράψουν, δεν θα γραφόταν ποτέ τίποτα».

Ειδήσεις σήμερα:

Άγριο έγκλημα στη Ρωσία: 29χρονη και 37χρονη ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 63χρονο όταν αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί τους

Αρχίζει ο τριήμερος καύσωνας - Με τηλεργασία και ευέλικτο ωράριο το Δημόσιο, ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά 

Βίντεο: Ελεύθερος σκοπευτής εξουδετέρωσε ληστή τράπεζας που κρατούσε δύο ομήρους στις ΗΠΑ - Η σφαίρα διαπέρασε οθόνη υπολογιστή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης