Τζουντ Λο: Προσπαθούσα να παίξω ενάντια στην εμφάνισή μου όταν ήμουν στα 20 μου, αλλά τώρα το μετανιώνω

Τζουντ Λο: Προσπαθούσα να παίξω ενάντια στην εμφάνισή μου όταν ήμουν στα 20 μου, αλλά τώρα το μετανιώνω

Ο ηθοποιός αποκάλυψε τους ρόλους που επέλεγε και τι θα έκανε διαφορετικά

jude_law
Ο Τζουντ Λο μίλησε για τη σχέση της εξωτερικής του εμφάνισης με τους ρόλους που επιλέγει και το πώς αυτή έχει αλλάξει με την πάροδο των χρόνων.

Ο 5χρονοςς ηθοποιός ήταν γνωστός καρδιοκατακτητή του Χόλιγουντ και έγινε παγκοσμίως διάσημος παίζοντας μια σειρά από κλασικά όμορφους χαρακτήρες. Ένας από τους πιο διάσημους ρόλους του είναι ο γοητευτικός playboy Ντίκι Γκρινλιφ στην ταινία «The Talented Mr Ripley» (1999), ενώ έπαιξε εμφανίσιμους χαρακτήρες σε ταινίες όπως το «Holiday».

Αλλά ο τελευταίος του ρόλος στην ταινία εποχής «Firebrand» απέχει πολύ από τον συνηθισμένο ελκυστικό εαυτό του, καθώς μεταμορφώθηκε στον Ερρίκο Η'.

Ο Λο παραχώρησε συνέντευξη στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «DuJour», όπου δήλωσε ότι το βρήκε «ικανοποιητικό» να υποδύεται τον απωθητικό βασιλιά, αντί για τους τυπικούς του ρόλους.
Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, είπε: «Δεν αισθάνθηκα ότι πραγματικά έγειρα ποτέ στο να παίξω τον όμορφο, αλλά υπήρχαν ρόλοι που απαιτούσαν μια ελκυστική ενέργεια. Προσπαθούσα να παίξω ενάντια στην εμφάνισή μου στις αρχές της δεκαετίας των 20, και τώρα που είμαι πλαδαρός και φαλακρός, εύχομαι να είχα παίξει με την εμφάνισή μου».

Για τον νέο του ρόλο, ο Λο παραδέχτηκε: «Ήταν ικανοποιητικό να μην χρειάζεται να ενεργοποιώ αυτόν τον διακόπτη».

Στη νέα του ταινία παίζει απέναντι από την Αλίσια Βικάντερ, η οποία πρωταγωνιστεί ως η έκτη και τελευταία σύζυγος του Ερρίκου Η', Αικατερίνη Παρ. Οι πρώτες εικόνες από το έργο δείχνουν τον Λο ντυμένο με βασιλική ενδυμασία, γούνινο παλτό και φτερωτό καπέλο, ενώ είναι μεταμφιεσμένος σε ηλικιωμένος, έχοντας μακριά γκρίζα γενειάδα και ρυτίδες. 

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Άγριο έγκλημα στη Ρωσία: 29χρονη και 37χρονη ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 63χρονο όταν αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί τους

Αρχίζει ο τριήμερος καύσωνας - Με τηλεργασία και ευέλικτο ωράριο το Δημόσιο, ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά 

Βίντεο: Ελεύθερος σκοπευτής εξουδετέρωσε ληστή τράπεζας που κρατούσε δύο ομήρους στις ΗΠΑ - Η σφαίρα διαπέρασε οθόνη υπολογιστή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης