Τζόνι Ντεπ: Κέρδισε τον ρόλο του Ψαλιδοχέρη από τους Τομ Χανκς, Τομ Κρουζ και Μάικλ Τζάκσον

Τζόνι Ντεπ: Κέρδισε τον ρόλο του Ψαλιδοχέρη από τους Τομ Χανκς, Τομ Κρουζ και Μάικλ Τζάκσον

Ο ηθοποιός υποδύθηκε τον ομώνυμο ήρωα στο έργο του Τιμ Μπάρτον του 1990 - Τι αναφέρει ντοκιμαντέρ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο

scissorhand
Ο Τζόνι Ντεπ και ο σκηνοθέτης Τιμ Μπάρτον θυμούνται σε επερχόμενο ντοκιμαντέρ, το πώς ξεκίνησε η πολυετής συνεργασία τους στην οθόνη.

Κατά τη διάρκεια της ταινίας επιστημονικής φαντασίας, «Ψαλιδοχέρης» του 1990, αναπτύχθηκε μια δυνατή σχέση μεταξύ του Μπάρτον, του σκηνοθέτη και συν-σεναριογράφου του έργου, και του σταρ. Όπως δείχνει ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον 65χρονο Μπάρτον, υπήρχαν και άλλες επιλογές για τον ομώνυμο ρόλο.
Ο 61χρονος Ντεπ είπε στη συνέντευξή του στο άτιτλο ακόμα ντοκιμαντέρ της Τάρα Γουντ ότι είδωλα του Χόλιγουντ, από τον Τομ Χανκς μέχρι τον Μάικλ Τζάκσον, είχαν έρθει σε επαφή με τον Μπάρτον για να παίξουν τον ψαλιδοχέρη ήρωα της ιστορίας. Ο Τομ Κρουζ αποκάλυψε δε ότι «δεν ήταν πολύ μακριά από το να παίξει πραγματικά τον Έντουαρντ Ψαλιδοχέρη - αληθινή ιστορία».

Κλείσιμο
Ο ηθοποιός πήρε τελικά τον διάσημο ρόλο και δήλωσε ότι το σενάριο του Μπάρτον και της Καρολίν Τόμσον «πέρασε μέσα από τα πάντα και έφτασε στον πυρήνα αυτού που είμαι. Η γραφή ήταν πανέμορφη. Ο χαρακτήρας ήταν όμορφος. Αυτό που υποθέτω [με προσέλκυσε] συναισθηματικά ήταν ότι ο Έντουαρντ ήταν εγώ. Είναι ακριβώς αυτό που θα έπρεπε να κάνω».

Ειδήσεις σήμερα:

Άγριο έγκλημα στη Ρωσία: 29χρονη και 37χρονη ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 63χρονο όταν αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί τους

Αρχίζει ο τριήμερος καύσωνας - Με τηλεργασία και ευέλικτο ωράριο το Δημόσιο, ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά 

Βίντεο: Ελεύθερος σκοπευτής εξουδετέρωσε ληστή τράπεζας που κρατούσε δύο ομήρους στις ΗΠΑ - Η σφαίρα διαπέρασε οθόνη υπολογιστή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης