Πέτρος Λαγούτης - Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Αγκαλιά στα μπουζούκια το ζευγάρι

Το ζευγάρι χαμογέλασε στον φωτογράφο που τους «εντόπισε» στο κέντρο διασκέδασης - Δείτε τα στιγμιότυπα

Ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ πόζαραν χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι στον φωτογραφικό φακό, που τους «εντόπισε» σε νυχτερινή έξοδό τους.

Τις προηγούμενες μέρες, το ζευγάρι επέλεξε το κέντρο στην Αθήνα, όπου τραγουδούν ο Λευτέρης Πανταζής, η κόρη του, Κόνι Μεταξά και η Έλλη Κοκκίνου.

Οι δύο ηθοποιοί ήταν αγκαλιασμένοι όταν τους απαθανάτισε ο φωτογράφος που βρισκόταν στο μαγαζί. Ο Πέτρος Λαγούτης είχε περασμένο στο χέρι του γύρω από τη μέση της συντρόφου του, την ίδια ώρα που η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ τον χάιδευε στο πρόσωπο.

Δείτε τα στιγμιότυπα

Το ζευγάρι κάνει πιο συχνά πλέον κοινές εμφανίσεις δημόσια. Τις προάλλες, ο φωτογραφικός φακός τους συνάντησε σε γνωστό μπαρ στην Αθήνα, όπου διασκέδασαν με καλούς τους φίλους.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό, ενώ ήταν αγκαλιασμένοι και κατά την είσοδό τους στο μαγαζί.



Τον Οκτώβριο του 2023, ο Πέτρος Λαγούτης είχε πει στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για τη σχέση του: «Αποφασίσαμε να μην κρύβουμε άλλο τη σχέση μας με την Μάρθα, γιατί μετά έρχονται και τα «χειρότερα», σε κυνηγούν οι παπαράτσι. Εγώ ως πιο έμπειρος σκέφτηκα ότι όσο πιο γρήγορα αποκαλύψουμε τη σχέση μας με την Μάρθα, τόσο πιο γρήγορα θα τελειώνουμε».

Δείτε το βίντεο

Μεταξύ άλλων ο Πέτρος Λαγούτης αναφέρθηκε στο διαζύγιό του με την Μυρτώ Αλικάκη.

«Έχουμε χωρίσει δεκατρία χρόνια με την Μυρτώ Αλικάκη. Έχουμε δύο πολύ μεγάλα παιδιά που είναι άντρες. Τα παιδιά μας έχουν εμπιστοσύνη. Όποτε υπήρχε στη ζωή μας ένας σημαντικός σύντροφος, τους το λέγαμε. Δεν είναι πιο δύσκολη η ανακοίνωση ενός χωρισμού με σύντροφο από την ανακοίνωση χωρισμού γονιών, γιατί τα παιδιά είναι μισά μαμά – μισά μπαμπάς», επεσήμανε ο αγαπημένος Πέτρος Λαγούτης.

Φωτογραφίες: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ



Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία 11χρονης: Δίωξη για ανθρωποκτονία και ακόμα τέσσερα αδικήματα στον 37χρονo

Πού είναι κλειστά τα σχολεία μέχρι την Πέμπτη λόγω καύσωνα

Εμφανίστηκε η ευρωβουλευτής Γαλάτω Αλεξανδράκη: Ευχαριστώ, πώς έγινε αυτό;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr