Δήμητρα Αλεξανδράκη: Εκνευρισμένη με followers της στο Instagram - Τραβάτε να ψηθείτε στο μεροκάματο, λέει

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Εκνευρισμένη με followers της στο Instagram - Τραβάτε να ψηθείτε στο μεροκάματο, λέει

Σοβαρευτείτε και τραβάτε να κάνετε καμιά δουλειά, λέει στη συνέχεια - Δείτε το βίντεο

alexandraki-
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη εκνευρίστηκε με τα μηνύματα που δέχτηκε από ακόλουθούς της στο Instagram, που τη ρωτούσαν πώς μπορούν να αποκτήσουν εύκολα κινητά τηλέφωνα και δώρα, κάνοντάς της like στις αναρτήσεις της.

Η γνωστή Instagrammer με ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό, ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν γίνεται, ενώ τόνισε πως τα δώρα που προσφέρει στους διαγωνισμούς που κάνει, προορίζονται μόνο για τους τυχερούς νικητές.

Ακόμα, προέτρεψε τους υπόλοιπους να βρουν μία δουλειά, προκειμένου να κερδίσουν χρήματα και να αποκτήσουν όσα επιδιώκουν.

Σε story που δημοσίευσε, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ακούγεται να λέει: «Τώρα που έχω οίστρο, αυτή η βλακεία που μου στέλνετε "πόσα likes θέλεις για να μου πάρεις ένα iphone;" τι ακριβώς είναι; Εγώ παλιά θυμάμαι για να αγοράσω κάτι έλεγα πως θα δουλέψω τόσες ώρες στην καφετέρια, υπολόγιζα και τα tips και πόσα θέλω για να περάσω, για να πάρω αυτό που θέλω. Ήμουν στο πλυντήριο αυτοκινήτων δούλευα και έλεγα να κάνω υπερωρίες για να μαζέψω παραπάνω χρήματα για να πάρω αυτό που θέλω. Εσύ τι είναι αυτό με τα likes για να πάρεις iphone;»

Δείτε το βίντεο:
Κλείσιμο
Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Τραβάτε να κάνετε καμιά δουλειά να ψηθείτε στο μεροκάματο»
Στη συνέχεια, σε έντονο ύφος προσθέτει: «Σοβαρευτείτε και τραβάτε να κάνετε καμιά δουλειά έξω, τραβάτε να ψηθείτε στο μεροκάματο να δείτε πώς είναι. Δεν φτάσαμε από τη μία μέρα στην άλλη να μπορούμε να δουλεύουμε κάποιοι από το σπίτι μας. Σοβαρευτείτε λίγο, δεν θα πάτε έτσι μπροστά στη ζωή σας με like και να παίρνεις δώρα μόνο από τους διαγωνισμούς. Καλοί οι διαγωνισμοί για να πάρεις ένα εξτραδάκι. Πρέπει να δουλέψεις όμως ρε φίλε».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Άγριο έγκλημα στη Ρωσία: 29χρονη και 37χρονη ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 63χρονο όταν αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί τους

Αρχίζει ο τριήμερος καύσωνας - Με τηλεργασία και ευέλικτο ωράριο το Δημόσιο, ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά 

Βίντεο: Ελεύθερος σκοπευτής εξουδετέρωσε ληστή τράπεζας που κρατούσε δύο ομήρους στις ΗΠΑ - Η σφαίρα διαπέρασε οθόνη υπολογιστή

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης