My Style Rocks: Ένταση στο πλατό με τη Σιμόν - Δεν μου αρέσει τίποτα, είπε στην Μπι

Η παίκτρια βαθμολόγησε την εμφάνισή της με 1, ενώ αντάλλαξαν πολλές ειρωνικές ατάκες

Hλεκτρισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στο My Style Rocks, όταν στο πλατό εμφανίστηκε η Μπι και έφτασε η ώρα για τη Σιμόν να σχολιάσει το λουκ της.

Οι δύο παίκτριες δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις, ενώ συχνά ανταλλάσσουν «αιχμηρές» ατάκες. Η Σιμόν έκανε πολύ αυστηρή κριτική στην Μπι στο σημερινό επεισόδιο, ενώ τη βαθμολόγησε με 1.

«Δεν μου αρέσει κάτι. Μου θυμίζεις κάτι χαβανέζικα κουκλάκια που χορεύουν. Δεν μου αρέσει τίποτα, αυτή τη παντόφλα... Δεν είναι για τον διαγωνισμό αυτή τη στιγμή», είπε η Σιμόν.

Δείτε το βίντεο:

Τότε, η Μπι της απάντησε: «Έχεις δίκιο», με τη Σιμόν να λέει: «Με ειρωνεύεσαι;». «Φυσικά και σε ειρωνεύομαι», της απάντησε η Μπι.

«Ωραία, δεν έχω κάτι άλλο να πω, δεν μου αρέσει τίποτα. Τι άλλο να πω; Αφού τα είπα, δεν μου αρέσει τίποτα. Η μόνη πρόταση που βλέπω είναι αυτά τα πουκάμισα τα δύο, που τα έχουμε ξαναδεί φορεμένα. Το έχουμε δει. Η παντόφλα είναι... Καταλαβαίνω ότι πολύς κόσμος τη φοράει, αλλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο που τη φοράει. Η τσάντα είναι για να τη βάλουμε στο σκάφος και να βάλουμε μέσα πετσέτες για τους καλεσμένους», είπε η Σιμόν.

Τέλος, η Μπι σχολίασε: «Έχεις ένταση πάλι Σιμόν μου, χαμομήλι να πίνεις».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr