Φάνης Λαμπρόπουλος: Ξέσπασε με τους νέους που πάνε στα πανηγύρια - Παλιά ζητάγαμε Prodigy, τώρα Κονιτοπούλου

Φάνης Λαμπρόπουλος: Ξέσπασε με τους νέους που πάνε στα πανηγύρια - Παλιά ζητάγαμε Prodigy, τώρα Κονιτοπούλου

Για εμάς ήταν τιμωρία, συνέχισε στο νέο χιουμοριστικό του βίντεο 

labropoulos_pnhgyria
Ο Φάνης Λαμπρόπουλος είχε ένα νέο «ξέσπασμα» στη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει. Αυτή τη φορά, ο κωμικός τα «έβαλε» με τη νεολαία που πηγαίνει στα πανηγύρια.

Σε ένα νέο χιουμοριστικό βίντεο που ανάρτησε την Τρίτη 11 Ιουνίου στο Instagram, έχει τη γνωστή δήθεν έξαλλη διάθεση και λέει: «Δεν το χωράει τουλάχιστον το δικό μου το μυαλό. Είναι αυτή η μόδα τελευταία που έχει γίνει με τα πανηγύρια στα νησιά. Βλέπουμε μία τεράστια μεταστροφή της νεολαίας και όλη η νεολαία πλημμυρίσει τα πανηγύρια στα νησιά».

Δείτε το βίντεο

«Όλοι ξαφνικά να πάνε να δούνε ένα πανηγύρι σε νησί» πρόσθεσε και σύγκρινε τους νέους σήμερα, με τα δικά του νεανικά χρόνια. «Και για πώς άλλαξαν εποχές έτσι; Κάποτε λέγαμε θέλουμε κατέβουμε Cavo Paradiso και ήμασταν έτσι και τώρα λέμε να έρθει Αύγουστος να πάμε στο πανηγύρι της Παναγίας της Κανάλας. Έλεγες παλιά να πάω σε κανά πάρτι, κανά  μπιτσόμπαρο και τώρα λες άντε να πάμε στην Παναγιά την Πανωχωριανή. Πηγαίναμε στα μαγαζιά και λέγαμε κάποτε "βάλε Prodigy και τώρα λέμε βάλε Στέλλα Κονιτοπούλου". Χτυπιόμασταν με Dance with the devil και τώρα χτυπιόμαστε με Γιάννη Πάριο» φώναξε.

Στη συνέχεια, ο κωμικός κατέληξε ότι μάλλον είναι όλα θέμα μόδας, κάνοντας και μια αναφορά στην κόρη του. «Παλιά μας έλεγαν οι γονείς μας θα πάμε σ' ένα πανηγύρι κι εμείς τα παιδιά δεν θέλαμε, φοβόμασταν, για εμάς ήταν τιμωρία. Νυστάζαμε από τις 9 η ώρα και μας βάζανε στο αμάξι μέσα και κοιμόμασταν κλειδωμένα. Έχω περάσει εγώ καλοκαίρια να κοιμάμαι σε πλαστική καρέκλα οχτώ χρονών και το κλαρίνο να παίζει από πάνω μου σαν UFO έτσι. Και τώρα βλέπεις πιτσιρικάδες να κολλάνε πενηντάευρο πάνω σε βιολιστές. Το μόνο λογικό συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι είναι όλα θέμα μόδας. Φαντάζεσαι με τα χρόνια γίνεται το αδιαχώρητο τα μουσεία; Αύριο μεθαύριο θα έρθει, και θα μου πει από που μπαμπά θα αργήσω σήμερα έχει event στο λέω γραφικό μουσείο της Σύρου χαμός».


Ειδήσεις σήμερα:

Άγριο έγκλημα στη Ρωσία: 29χρονη και 37χρονη ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 63χρονο όταν αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί τους

Αρχίζει ο τριήμερος καύσωνας - Με τηλεργασία και ευέλικτο ωράριο το Δημόσιο, ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά 

Βίντεο: Ελεύθερος σκοπευτής εξουδετέρωσε ληστή τράπεζας που κρατούσε δύο ομήρους στις ΗΠΑ - Η σφαίρα διαπέρασε οθόνη υπολογιστή


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης