Τζαμίλα Τζαμίλ για τη μάχη της με την ανορεξία: Δεν είχα φάει σωστό γεύμα μέχρι τα 30 μου, κατέστρεψα τα όργανά μου

Η ηθοποιός αποκάλυψε τη διατροφική διαταραχή από την οποία έπασχε για χρόνια, από τη νεανική της ηλικία 

Η Τζαμίλα Τζαμίλ αποκάλυψε πως μία διατροφική διαταραχή που αντιμετώπιζε, κατέστρεψε τα όργανα του σώματός της και την οστική της πυκνότητα.

Η ηθοποιός μίλησε στο podcast «Let's Talk Off Camera» και παραδέχτηκε πως μέχρι τα 30 της, δεν είχε φάει κανένα σωστό γεύμα.

Όπως ανέφερε, η κατάσταση αυτή ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία, όταν χρειάστηκε να ζυγιστεί μπροστά στους συμμαθητές της στο σχολείο για ένα σχολικό έργο.

Το γεγονός αυτό της δημιούργησε ανασφάλεια με το σώμα της, ενώ παραδέχτηκε πως «η ανορεξία την είχε κάνει ένα εξαντλημένο, βαρετό και εμμονικό άτομο που κοιτάζει συνεχώς τα κιλά του», κατά τη διάρκεια της εφηβείας της.

«Έπαιρνα οποιοδήποτε χάπι και ακολουθούσα οποιαδήποτε διατροφή σύστηνε η Όπρα. Ξέρετε, οποιαδήποτε δίαιτα για σούπερμοντελ με πολύ λίγες θερμίδες», εξήγησε.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Λυπάμαι πολύ για το σώμα μου και το μέλλον μου, που το έθεσα σε τόσο σοβαρό κίνδυνο για ένα πρότυπο ομορφιάς και για να προσπαθήσω να ταιριάξω με άλλους ανθρώπους. Για αυτό ενοχλούμαι τόσο, όταν προωθεί κανείς δημόσια διατροφικές διαταραχές και δίαιτες. Γιατί γίνεται τόσος λόγος για τους κινδύνους του να είσαι σε μεγαλύτερο σώμα και δεν γίνεται λόγος για τους κινδύνους του να μην τρως αρκετά;».


Ειδήσεις σήμερα:

Άγριο έγκλημα στη Ρωσία: 29χρονη και 37χρονη ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 63χρονο όταν αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί τους

Αρχίζει ο τριήμερος καύσωνας - Με τηλεργασία και ευέλικτο ωράριο το Δημόσιο, ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά 

Βίντεο: Ελεύθερος σκοπευτής εξουδετέρωσε ληστή τράπεζας που κρατούσε δύο ομήρους στις ΗΠΑ - Η σφαίρα διαπέρασε οθόνη υπολογιστή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr