Ολίβια Μαν: Η πρώτη της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί μετά τη διπλή μαστεκτομή

Ολίβια Μαν: Η πρώτη της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί μετά τη διπλή μαστεκτομή

Η 43χρονη ηθοποιός υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή, αφού διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος 

olivia-munn
Η Ολίβια Μαν έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, μετά την αποκάλυψη για τη διάγνωσή της με καρκίνο του μαστού.

Η ηθοποιός που υποβλήθηκε πριν λίγο καιρό, σε διπλή μαστεκτομή, εμφανίστηκε για πρώτη φορά από τότε, στο δείπνο καλλιτεχνών του Φεστιβάλ Chanel Tribeca, που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό εστιατόριο στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα.

Κλείσιμο
Παρά τη μάχη της με τον καρκίνο και την ταλαιπωρία που πέρασε, έμοιαζε πολύ εντυπωσιακή, φορώντας μια ασημένια ολόσωμη φόρμα.

Μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα χαμογελαστή, καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς, σύμφωνα με τη DailyMail, παρά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της.

Η τελευταία φορά που η Ολίβια Μαν έδωσε το παρών σε δημόσια εκδήλωση ήταν στην τελετή απονομής των Όσκαρ, λίγες μέρες πριν αποκαλύψει ότι διαγνώστηκε με καρκίνο.


Τον Μάρτιο, η Ολίβια Μαν ανακοίνωσε ότι υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή, αφού διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τον Απρίλιο του 2023.

Μιλώντας στη Vogue τον προηγούμενο μήνα, η ηθοποιός είπε ότι έχει υποβληθεί επίσης, και σε ωοθηκεκτομή και υστερεκτομή.

«Αφαίρεσα τη μήτρα, τις σάλπιγγες και τις ωοθήκες», είπε. Σύμφωνα με την ίδια αυτή ήταν η «καλύτερη απόφαση» που πήρε, καθώς ένας από τους γιατρούς της εξήγησε ότι θα πρέπει να σταματήσει η παραγωγή οιστρογόνων προκειμένου να περιοριστεί η δυνατότητα επιστροφής του καρκίνου.

«Ήταν μια σημαντική απόφαση, αλλά ήταν η καλύτερη για μένα γιατί έπρεπε να είμαι παρούσα για την οικογένειά μου» πρόσθεσε η 43χρονη ηθοποιός.

«Οι φίλοι μου προσπάθησαν να μου ανυψώσουν το ηθικό λέγοντάς μου ότι "ο Μάλκολμ δεν θα το θυμάται αυτό, μην ανησυχείς". Αλλά εγώ συνέχισα να το έχω στο μυαλό μου: "θα το θυμάμαι αυτό, θα μου λείψουν όλα αυτά". Είναι η παιδική του ηλικία αλλά είναι και η μητρότητά μου και δεν θέλω να χάσω όλα αυτα τα πράγματα αν δεν πρέπει"» πρόσθεσε.

Στην ίδια συνέντευξη η Μαν αποκάλυψε, επίσης, ότι προχώρησε για τρίτη φορά σε κατάψυξη των ωαρίων της κάτι που είχε ήδη επαναλάβει σε ηλικία 33 και 39 ετών «ελπίζοντας ότι ήταν ένας καλός μήνας».

Σε δηλώσεις που είχε κάνει στο podcast «SheMD», είχε μιλήσει για την αντίδρασή της μετά τη μαστεκτομή. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Έκλαιγα για μία εβδομάδα μετά, γιατί ήταν η πρώτη φορά που είδα το στήθος μου».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ήμουν μόνη μου στο μπάνιο, κοίταξα το στήθος μου κι έκλαψα με έναν τρόπο, που νομίζω ότι δεν έχω κλάψει ποτέ στη ζωή μου. Ήμουν συντετριμμένη, δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου».

Εξήγησε επιπλέον, πως οι γιατροί τη συμβούλευσαν να τοποθετήσει μεγαλύτερα εμφυτεύματα, καθώς αφαιρέθηκε μεγάλο τμήμα του ιστού της.

«Δεν ήθελα να έχω μεγάλο στήθος. Σκεφτόμουν "εδώ είμαι". Το μόνο που με νοιάζει είναι ότι είμαι ζωντανή κι είμαι εδώ για το μωρό μου. Αλλά αν απλά το αφήσω πίσω και δεν πω ποτέ στον κόσμο ότι είχα καρκίνο, θα με κοιτάξουν απλά και θα πουν "πωπω, τι κακή δουλειά που έκανε στο στήθος της, κοίτα την"», ανέφερε.


Ειδήσεις σήμερα:

Άγριο έγκλημα στη Ρωσία: 29χρονη και 37χρονη ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 63χρονο όταν αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί τους

Αρχίζει ο τριήμερος καύσωνας - Με τηλεργασία και ευέλικτο ωράριο το Δημόσιο, ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά 

Βίντεο: Ελεύθερος σκοπευτής εξουδετέρωσε ληστή τράπεζας που κρατούσε δύο ομήρους στις ΗΠΑ - Η σφαίρα διαπέρασε οθόνη υπολογιστή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης