Αναστάσης Ροϊλός: Δεν ήταν το όνειρό μου να γίνω ηθοποιός

Ήμουν ανάμεσα στη Λογοτεχνία και την Ψυχολογία, πρόσθεσε

Ο Αναστάσης Ροϊλός έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη ζωή του, αλλά και την πορεία του στην υποκριτική.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και αρχικά, ανέφερε για τα παιδικά του χρόνια και την απόφασή του να μπει στον χώρο της υποκριτικής: «Δεν ήταν το όνειρό μου να γίνω ηθοποιός».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Κάπως από μία αγάπη για την ποίηση και την λογοτεχνία, στην εφηβεία μου ήρθε. Ήμουν ανάμεσα στη Λογοτεχνία και την Ψυχολογία. Μπήκα τελικά, στη σχολή μετά από μια προτροπή καθηγήτριάς μου και τότε, ένιωσα ότι είναι αυτό που μου ταιριάζει».

Δείτε το βίντεο:

Μίλησε επίσης, για την αγάπη που λαμβάνει από το κοινό του στα social media. «Είναι πολύ καλά τα μηνύματα που λαμβάνω και με τιμούν, αλλά πρέπει να συνεχίζεις κοιτώντας τον στόχο σου. Το χειρότερό μου είναι να μου πουν "είσαι ο καλύτερος". Τι σημαίνει "είσαι ο καλύτερος;". Για το βραβείο που πήρα είμαι ευγνώμων, αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε κι ειδικά στην υποκριτική, για τον καλύτερο ηθοποιό», τόνισε.

Επιπλέον, ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είναι πολύ δύσκολος στις συνεργασίες του. «Είμαι δύσκολος μέχρι ένα σημείο. Μέχρι να κλείσουμε, να συμφωνήσουμε, να αποφασίσουμε και να κανονίσουμε κάποια πράγματα. Μετά νομίζω είμαι μια χαρά κι είναι ανοιχτό προς διάψευση, αν κάποιος έχει να βγει και να με εκθέσει, να το κάνει», δήλωσε.

Πρόσθεσε επιπλέον: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Θα απαντήσω αναλόγως, ότι είμαι από τους πολύ εύκολους ανθρώπους. Με ενδιαφέρει να γίνεται η δουλειά, να κυλούν τα πράγματα, να υπάρχει ροή, καλή διάθεση μέσα στη συνεργασία. Μου αρέσει η τρυφερότητα, να υπάρχει αγάπη. Κάπως γινόμαστε οικογένεια, ειδικά στη δική μας δουλειά».

Τέλος, αναφορικά με το αν προβάλλει την προσωπική του ζωή, είπε: «Θεωρώ ότι μιλάω μέσα από τη δουλειά μου. Σκέφτομαι ότι ζούμε σε μια εποχή υπερπληροφόρησης κι έρχεται και η παραπληροφόρηση, νομίζω ότι αυτό με κάνει κάπως να μη θέλω να λέω πολλά. Πολλές φορές τα μικρόφωνα "έρχονται" κάπου έξω και θέλουν μια άποψη για ένα ζήτημα πέρα από τη δουλειά μας. Γιατί οι ηθοποιοί να πρέπει να έχουν άποψη για όλα; Να έχουν, αλλά γιατί να μιλήσουν για αυτό σαν να είναι ένα πάνελ; Όχι μόνο οι ηθοποιοί, όλοι οι καλλιτέχνες».


Ειδήσεις σήμερα:

Άγριο έγκλημα στη Ρωσία: 29χρονη και 37χρονη ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 63χρονο όταν αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί τους

Αρχίζει ο τριήμερος καύσωνας - Με τηλεργασία και ευέλικτο ωράριο το Δημόσιο, ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά 

Βίντεο: Ελεύθερος σκοπευτής εξουδετέρωσε ληστή τράπεζας που κρατούσε δύο ομήρους στις ΗΠΑ - Η σφαίρα διαπέρασε οθόνη υπολογιστή

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr