Survivor 2024: Νέος τραυματισμός για τη Δαλάκα, «ασπίδα» πάλι οι Γιώργος και Χριστόφορος - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Νέος τραυματισμός για τη Δαλάκα, «ασπίδα» πάλι οι Γιώργος και Χριστόφορος - Δείτε βίντεο

Το ξέσπασμα των Κόκκινων για την Κατερίνα, τα παιχνίδια της Καραϊβικής, το ιατρικό ανακοινωθέν, ο θρίαμβος των Μπλε και ο 2ος μονομάχος

MixCollage-12-Jun-2024-01-50-AM-2305
Το δύο στα δύο έκαναν στις ασυλίες της 23ης εβδομάδας του Survivor 2024 οι Μπλε, οδηγώντας ξανά τους Κόκκινους στην κάλπη με τον Γιώργο Γκιουλέκα να ακολουθεί τον Χριστόφορο Ταξίδη στον τάκο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Οι δύο άντρες της Κόκκινης ομάδας έγιναν για ακόμα μια φορά «ασπίδα» για την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία είχε νέο τραυματισμό.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (11/6) οι άντρες της Κόκκινης ομάδας εμφανίστηκαν προβληματισμένοι με τη συμπεριφορά της Κατερίνας Δαλάκα μετά τη ήττα τους στο πρώτο αγώνισμα για την ασυλία. Ο Γιώργος Γκιουλέκας αντέδρασε με τη στάση της και ανέφερε:

«Έχει συμβεί πολλές με την Κατερίνα μετά από ήττα να ξεσπά για το τι της έφταιξε. Με το που γυρίσαμε στην τέντα είπε συγγνώμη. Είναι κατανοητό, είμαστε όλοι σε δύσκολη φάση κι είναι πιεσμένη. Το έχει κάνει 10 φορές μέσα στο μήνα να ξεσπάσει μετά από ήττα και ξενερώνει full.»

«Άμα κάνεις κοιλιά αγωνιστικά κει με τον τραυματισμό της. Δεν μου αρέσει καθόλου. Έχει γίνει μία, δύο, πέντε, δέκα. Εμείς το λύνουμε στο ένα λεπτό» πρόσθεσε ο Γκιουλέκας στο Survivor.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1xegiqvng1t)


Την συμπεριφορά της Δαλάκα, η οποία χρέωσε την ήττα της στα ματσαρίσματα και αυτό εκνεύρισε τους συμπαίκτες της σχολίασαν και οι Μπλε. Η Δώρα πήρε το μέρος της φιλενάδας της, ενώ μαζί της συμφώνησε και ο Ντάνιελ Νούρκα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1xemal8qn55)


Στη συνέχεια οι δυο ομάδες συναντηθήκαν για τα παιχνίδια της Καραϊβικής με την Κατερίνα Δαλάκα να απουσιάζει καθώς όπως ενημέρωσε ο Γιώργος Λιανός είχε πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Αυτό δεν εμπόδισε τους συμπαίκτες της Γιώργο και Χριστόφορο να κερδίζουν με 7-2 τους Φάνη, Ντάνιελ και Δώρα και να φάνε τα cinamon roll.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1xfwbvr5p49)


Τελικά τα ρολά κανέλας βγήκαν ξινά στους Γκιουλέκα και Ταξίδη, καθώς από το flag race ακόμη άρχισαν τα απρόοπτα.

Η Κατερίνα Δαλάκα είχε ένα άσχημο χτύπημα στο δεξί χέρι της στο run για την επιλογή των Τούρκων παικτών από το Survivor All Star. Από το χτύπημα το μικρό της δάχτυλο, πρήστηκε αμέσως και δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες στον χώρο του στίβου. Μετά από αυτό ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνιστεί και θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Οι Τούρκοι παίκτες παρέμειναν μέχρι τον 8ο πόντο και η νίκη κρίθηκε στους 10 αντί για τους 12.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1xgs1wbfont)


«Έχω τον ώμο μου και δεν μπορούσα να ακουμπήσω και τα δύο χέρια κάτω για να μην τον επιβαρύνω. Τώρα χτύπησα στο μικρό δάχτυλο από το χέρι μου και το βλέπω λίγο περίεργα. Θα κάνω εξετάσεις γιατί πονώ υπερβολικά. Προσπαθούσα να επανέλθω και τώρα στην τελική ευθεία έχω πάθει αυτά τα δύο πράγματα. Έχω πελαγώσει. Φυσικά και φοβάμαι μήπως δεν συνεχίσω στο παιχνίδι» είπε η παίκτρια των Κόκκινων του Survivor για τον ξαφνικό τραυματισμό της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1xgu9xaf3hl)


Η 2η ασυλία ήταν θρίαμβος για τους Μπλε με το τελικό 10-2 να το γράφει ο Ντάνιελ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1xhyq088m2h)


Ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, τόνισε ότι υπήρχαν φόβοι ακόμα και να μείνει εκτός παιχνιδιού, σε περίπτωση που είχε σπάσει το μικρό δάχτυλο του χεριού της. Η Κατερίνα Δαλάκα επέστρεψε στο συμβούλιο του νησιού και ανακοίνωσε στους συμπαίκτες της την απόφαση των γιατρών.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1xip7ak0p2h)


Όπως τόνισε η παίκτρια των Κόκκινων, τα νέα ήταν ευχάριστα, καθώς οι γιατροί έκριναν πως δεν υπέστη κάταγμα, αλλά ένα «στραμπούληγμα» βαριάς μορφής. Αυτό σημαίνει πως δεν είναι στο 100% των δυνατοτήτων της, αλλά σε κάθε περίπτωση θα μπορέσει να αγωνιστεί σε μονομαχία στην περίπτωση που χρειαστεί και δεν αποχωρεί λόγω τραυματισμού από το Survivor.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1xirmj001jd)


Ο Χριστόφορος επέλεξε να προστατέψει τη συμπαίκτριά του. Έτσι επέλεξε να ρίξει στον τάκο τον Γιώργο Γκιουλέκα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1xj0x427pnl)


«Σαφώς κι ήταν μονόδρομος για τον Χριστόφορο. Δεν συζήτησα κάτι, αλλά φαντάζομαι ότι δεν το σκέφτηκε και πολύ να με ψηφίσει. Δεν ξέρω αν υπήρχε δίλημμα. Μέχρι πριν λίγο δεν ξέραμε τι θα γίνει με την Κατερίνα κι ευτυχώς θα επανέλθει. Γνώριμη διαδικασία και περιμένω να μάθω τον τρίτο αντίπαλο, που εύχομαι να είναι Μπλε» ανέφερε ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας του Survivor.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1xj2nvijhp5)


Η Κατερίνα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη στήριξη που της έχουν δώσει οι συμπαίκτες της, δηλώνοντας πως νιώθει βάρος πλέον στην ομάδα της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1xjjb20eykp)




Ειδήσεις σήμερα:

Άγριο έγκλημα στη Ρωσία: 29χρονη και 37χρονη ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 63χρονο όταν αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί τους

Αρχίζει ο τριήμερος καύσωνας - Με τηλεργασία και ευέλικτο ωράριο το Δημόσιο, ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά 

Βίντεο: Ελεύθερος σκοπευτής εξουδετέρωσε ληστή τράπεζας που κρατούσε δύο ομήρους στις ΗΠΑ - Η σφαίρα διαπέρασε οθόνη υπολογιστή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης