Νικηφόρος: Ξεκίνησα την καριέρα μου από ένα πάρτι καραόκε στην Πάτρα

Νικηφόρος: Ξεκίνησα την καριέρα μου από ένα πάρτι καραόκε στην Πάτρα

Ο τραγουδιστής περιέγραψε την απογοήτευσή τους ως νέος τότε καλλιτέχνης στον χώρο

nikiforos32
Ο Νικηφόρος έκανε μια αναδρομή στα πρώτα βήματα που έκανε στο τραγούδι και περιέγραψε την απογοήτευσή του από τον χώρο. Καλεσμένος στο «2night Show» το βράδυ της Τρίτης 11 Ιουνίου, τόνισε ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των καλλιτεχνών, ενώ αν είχε να δώσει συμβουλές σε νέα παιδιά που θέλουν να κάνουν καριέρα στο τραγούδι, ξεκαθάρισε ότι «δεν πρέπει να δίνουμε σκονάκια σε κανέναν» ενθυμούμενος πώς ξεκίνησε για τον ίδιο η πορεία του στη μουσική.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1xr21xhepmx)

Πρώτα απ' όλα, ο Νικηφόρος δήλωσε : «Όταν ήμουν μικρός, πίστευα ότι θα πάω δω έναν τραγουδιστή, που θαυμάζω, θα του πάω να ακούσει κάτι από εμένα και θα με βοηθήσει να ξεκινήσω την καριέρα μου. Έτσι νόμιζα ότι γίνεται και εδώ πέρα, στη δουλειά μας, συνάδελφοι είμαστε και δεν δίνει ό ένας στον άλλο ένα ποτήρι νερό. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι πολύ ανταγωνιστικό επάγγελμα απλά ένα μέτρο. Στο σημείο που είμαι, όσον αφορά τους συνεργάτες μου, προσπαθώ να είμαι όσο πιο ανοιχτοχέρης γίνεται».

Κλείσιμο
Για το αν έχει βοηθήσει άλλους νεότερους από εκείνον να μπουν στον χώρο, ο Νικηφόρος απάντησε: «Όσον αφορά τα παιδιά που θέλουν να μπουν στο χώρο, επειδή δεν το ήξερα και δεν μπορούσε κάποιος να μου το μάθει, τους λέω να μην μου κάνουν καμία ερώτηση. Ό,τι και να πω είναι λάθος, γιατί δεν πρέπει να δίνουμε σκονάκια σε κανέναν. Δεν θα μάθει τίποτα. Όταν ξεκινούσα για να πάω σε μαγαζί νόμιζα ότι θα διαβάσω αγγελία πίσω από την εφημερίδα. Ξεκίνησα πηγαίνοντας σε ένα καραόκε πάρτι, στην Πάτρα, που σπούδαζα, τραγούδησα το "Μοναξιά μου όλα" των Πυξ Λαξ».


Ειδήσεις σήμερα:

Αγωνία για τον 59χρονο Αμερικανό που αγνοείται μετά από πεζοπορία στην Αμοργό: Το τελευταίο SMS που έστειλε

Από σήμερα το ισχυρότερο κύμα του καύσωνα: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, πού είναι πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς

Με δάκρυα η εξομολόγηση του Κέβιν Σπέισι στον Πιρς Μόργκαν: Άπλωνα το χέρι μου παραπάνω - Έχω τεράστια χρέη, δεν ξέρω πού θα ζήσω
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης