Λευτέρης Σουλτάτος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο - Βγήκαμε επιτέλους, έγραψε σε ανάρτηση

Λευτέρης Σουλτάτος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο - Βγήκαμε επιτέλους, έγραψε σε ανάρτηση

Η φωτογραφία που ανέβασε ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη στο Instagram

soultatos0992
Στις 8 Ιουνίου η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε στα social media μια φωτογραφία με τον σύζυγό της να είναι ξαπλωμένος σε κρεβάτι νοσοκομείου, χωρίς όμως να δίνει λεπτομέρειες για την υγεία του.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης 12 Ιουνίου, ο Λευτέρης Σουλτάτος επέστρεψε στο Instagram για να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους, ότι πήρε εξιτήριο από το Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου. Ανέβασε μέσω story μια φωτογραφία του και έγραψε: «Βγήκαμε, επιτέλους όλα καλά! Ευχαριστώ για τα χιλιάδες μηνύματα, φυσικά και δεν προλαβαίνω να απαντήσω. Αλλά πιο πολύ ευχαριστώ το προσωπικό, όλο από το Βενιζέλειο νοσοκομείο. Τελικά, τα δημόσια νοσοκομεία μπορεί να υστερούν σε εξοπλισμό αλλά το συγκεκριμένο έχει το καλύτερο προσωπικό. Σας ευχαριστώ», χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι του συνέβη.

Δείτε την ανάρτησή του
soultatos

Τι είχε γράψει στο story της η Βάσω Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε λίγες μέρες πριν το εξιτήριο, φωτογραφία των δυο τους μέσα από το νοσοκομείο. Ο σεφ είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι με ορούς και με το ένα χέρι του σχηματίζει το σήμα της νίκης. Η ηθοποιός στέκεται δίπλα του χαμογελαστή.


Χωρίς να δίνει λεπτομέρειες για το τι του συνέβη, η Βάσω Λασκαράκη ανέφερε ότι πρόκειται για κάτι ξαφνικό και πως αυτή είναι η τρίτη μέρα που ο Λευτέρης Σουλτάτος νοσηλεύεται.
Κλείσιμο
laskaraki22




Ειδήσεις σήμερα:

Η αδημοσίευτη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή: «Στην Ελλάδα, ό,τι κάνεις πρέπει να το κάνεις γρήγορα, αλλιώς σαπίζει»

Αθήνα, 1953: Ο «Δράκος της Βουλιαγμένης» και το μέντιουμ που οδήγησε στη σύλληψή του

Αγωνία για τον 59χρονο Αμερικανό που αγνοείται μετά από πεζοπορία στην Αμοργό: Το τελευταίο SMS που έστειλε

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης