Ράσελ Κρόου: Νιώθω άβολα με το σίκουελ του Μονομάχου

Η νέα ταινία που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, έχει πρωταγωνιστή τον Πολ Μεσκάλ

Ο Ράσελ Κρόου αναφέρθηκε στη νέα ταινία «Ο Μονομάχος» και εξήγησε τον λόγο που το σίκουελ του Gladiator 2 τον κάνει να αισθάνεται άβολα.

Ο 60χρονος ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην αρχική ταινία, αλλά ο χαρακτήρας του είναι νεκρός και αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα. «Αισθάνομαι ελαφρώς άβολα με το γεγονός ότι γυρίζουν άλλη μια ταινία - επειδή, φυσικά, είμαι νεκρός και δεν έχω λόγο για το τι θα γίνει» δήλωσε αρχικά.

Στην πορεία, ο Κρόου πρόσθεσε: «Αλλά μερικά από τα πράγματα που έχω ακούσει λέω: "Όχι, όχι, όχι, αυτό δεν είναι στο ηθικό ταξίδι του συγκεκριμένου χαρακτήρα". Αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα, δεν είναι η θέση μου, είμαι έξι πόδια κάτω από το έδαφος. Οπότε θα δούμε πώς θα είναι αυτό"».

Το σίκουελ του Μονομάχου του Ρίντλεϊ Σκοτ, έχει πρωταγωνιστή τον Πολ Μεσκάλ και η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει τον Νοέμβριο. Ο ρόλος που θα παίξει ο 27χρονος ηθοποιός στο sequel δεν θα είναι ο Μάξιμους του Κρόου, αλλά θα υποδυθεί τον Λούσιους, γιο της Λουσίλα και ανιψιό του Κόμοντους, τον οποίο υποδύθηκε στον Μονομάχο ο Χοακίν Φίνιξ.

Ειδήσεις σήμερα:

Η αδημοσίευτη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή: «Στην Ελλάδα, ό,τι κάνεις πρέπει να το κάνεις γρήγορα, αλλιώς σαπίζει»

Αθήνα, 1953: Ο «Δράκος της Βουλιαγμένης» και το μέντιουμ που οδήγησε στη σύλληψή του

Αγωνία για τον 59χρονο Αμερικανό που αγνοείται μετά από πεζοπορία στην Αμοργό: Το τελευταίο SMS που έστειλε

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr