Coldplay: Το βίντεο από την επίσκεψή τους στην Αθήνα με πλάνα από το ΟΑΚΑ και το Ηρώδειο

Coldplay: Το βίντεο από την επίσκεψή τους στην Αθήνα με πλάνα από το ΟΑΚΑ και το Ηρώδειο

Λίγα 24ωρα μετά την επιτυχημένη διήμερη συναυλία τους, συγκέντρωσαν σε ένα σύντομο βίντεο μερικές από τις αγαπημένες τους στιγμές 

coldplay
Λίγες ημέρες μετά τη διήμερη συναυλία τους στην Αθήνα, οι Coldplay δημοσίευσαν στα social media ένα βίντεο από το ταξίδι τους στην Ελλάδα.

Το βρετανικό συγκρότημα εμφανίστηκε στο ΟΑΚΑ και χάρισε μια μοναδική εμπειρία στο κοινό που βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει τη συναυλία.

Λίγα 24ωρα αργότερα, οι Coldplay έφτιαξαν ένα κλιπ, στο οποίο συγκέντρωσαν μερικές από τις αγαπημένες τους στιγμές στην Αθήνα.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του συγκροτήματος στο Instagram, φαίνονονται σκηνές από τη συναυλία τους, αλλά και μέρη της πόλης που επισκέφτηκαν.

Κλείσιμο
Μεταξύ αυτών, το Ηρώδειο, όπου και γύρισαν το νέο τους βιντεοκλίπ, με συμμετέχοντες τους θαυμαστές τους, που έδωσαν το παρών μετά από έκκληση του συγκροτήματος στα social media.

Δείτε το βίντεο:


Το πρωί της Δευτέρας 10 Ιουνίου, οι Βρετανοί κάλεσαν μέσα από το Instagram όσους από τους φαν τους θέλουν, να συμμετάσχουν στο βιντεοκλίπ τους. 
coldplay1211
Γραμμένο στα ελληνικά, το story έγραφε:

«Πρόσκληση σε κινηματογράφηση μουσικού βίντεο

Αγαπημένοι μας φίλοι στην Αθήνα! Είσαστε καλεσμένοι να εμφανιστείτε στο μουσικό μας βίντεο. Σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου. Μαζί μας. Ελάτε στην οδό Mirtsiefski 29, Athina 117 41 17:00 με 23:00

Φορέστε ό,τι θέλετε. Παρακαλούμε ΟΧΙ άσπρα ρούχα και καθόλου λογότυπα ή συγκροτήματα. Επιτρέπονται μόνο επίπεδα, άνετα παπούτσια με μαλακό πάτο. Επιτρέπονται μικρές τσάντες. Οι κάμερες και τα κινητά θα αποθηκευτούν με ασφάλεια από τη φύλαξη μας σε ειδικό χώρο και θα σας επιστραφούν στο τέλος.

Το πιο σημαντικό είναι ότι θέλουμε να σας δούμε εκεί!».
coldplay__17_

Πώς εξασφάλισαν την άδεια

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι Coldplay εξασφάλισαν την απαραίτητη άδεια για τη χρήση του Ηρωδείου από την αρμόδια αρχαιολογική υπηρεσία, στην οποία και κατέθεσαν τη σχετική πρόταση με όλες τις λεπτομέρειες του γυρίσματος.

Κάποιες μάλιστα από τις τεχνικές λεπτομέρειες που περιελάμβανε το αρχικό πλάνο δεν έγιναν αποδεκτές οπότε χρειάστηκε να γίνουν κάποιες τροποποιήσεις στο πλάνο του γυρίσματος έτσι ώστε αυτό να συνάδει με τους όρους χρήσης και προστασίας του ρωμαϊκού ωδείου.


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντo από τη δράση Αλβανού ληστή που απειλούσε με μαχαίρι υπαλλήλους και «άδειαζε» καταστήματα

Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ από Κωνσταντινόπουλο - Να γίνουν εκλογές αρχηγού από τη βάση μέχρι το τέλος του 2024

Ο 37χρονος είχε σχεδιάσει τον βιασμό της 11χρονης - Πώς περιέγραψε τη δολοφονία όταν εκείνη αντιστάθηκε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης