Survivor - Δαλάκα για την ανησυχία της Δώρας για τον τραυματισμό της: Το θεωρώ λίγο υπερβολικό όλο αυτό

Survivor - Δαλάκα για την ανησυχία της Δώρας για τον τραυματισμό της: Το θεωρώ λίγο υπερβολικό όλο αυτό

Καταλαβαίνω ότι είναι μαμά και νοιάζεται για όλους μας, αλλά θεωρώ ότι κάποιες φορές έχει παραπάνω άγχος από ό,τι πρέπει, πρόσθεσε

survivor__1_
Η Κατερίνα Δαλάκα είχε έναν τραυματισμό στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, που παραλίγο να της κοστίσει την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο.

Η παίκτρια παραλίγο να σπάσει το δάχτυλό της, όμως ευτυχώς είχε μόνο ένα στραμπούληγμα, αν και σοβαρό. Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, εξέφρασε τα συναισθήματά της και την ανακούφισή της που δεν είχε έναν πιο βαρύ τραυματισμό.

Αρχικά, δήλωσε: «Τα νέα είναι καλά και θετικά, κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα, γιατί στο σημείο αυτό το τόσο κομβικό, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο χρόνου. Έχω τον τραυματισμό ήδη στον ώμο μου, που έχει κοπεί ο τένοντας, έτυχε να στραμπουλήξω και το δάχτυλο πάρα πολύ, έχει πρηστεί κι είναι χάλια».

Δείτε το βίντεο:
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1y92tjkuc4x)
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαι τυχερή που δεν είναι σπάσιμο, γιατί αυτό θα μου είχε στερήσει την παραμονή μου στο παιχνίδι, γιατί είναι το δεξί μου χέρι και δεν θα μπορούσα να κρατήσω για να ρίξω τον στόχο».

Τέλος, μίλησε για τους συμπαίκτες της και τον τρόπο, που την αγκάλιασαν, τη στιγμή του τραυματισμού της, ενώ αναφέρθηκε επίσης, στην ανησυχία της Δώρας.

«Τη στιγμή που τραυματίστηκα, ήρθαν όλα τα παιδιά και με βοήθησαν, με αγκάλιασαν, μου είπαν να μην ανησυχώ. Ήταν δύο τα προβλήματα μέσα σε μία εβδομάδα, εκτός του ότι έμαθα για αυτό που έχω. Η Δώρα φοβήθηκε πάρα πολύ, άρχισε να κλαίει. Το θεωρώ λίγο υπερβολικό όλο αυτό. Καταλαβαίνω ότι είναι μαμά και νοιάζεται για όλους μας, αλλά θεωρώ ότι κάποιες φορές έχει παραπάνω άγχος από ό,τι πρέπει και ανησυχεί παραπάνω από όσο θα έπρεπε», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντo από τη δράση Αλβανού ληστή που απειλούσε με μαχαίρι υπαλλήλους και «άδειαζε» καταστήματα

Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ από Κωνσταντινόπουλο - Να γίνουν εκλογές αρχηγού από τη βάση μέχρι το τέλος του 2024

Ο 37χρονος είχε σχεδιάσει τον βιασμό της 11χρονης - Πώς περιέγραψε τη δολοφονία όταν εκείνη αντιστάθηκε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης