Τζένη Καζάκου: Λόγω οικογένειας θα μου ανοίξουν και πέντε πόρτες παραπάνω, αλλά το θέμα είναι τι θα κάνω εγώ

Τα αρνητικά σχόλια δεν θα σταματήσουν, προκύπτουν από τη δική τους ανασφάλεια, σχολίασε η ηθοποιός

Η Τζένη Καζάκου μίλησε για την οικογένειά της, τις ευκαιρίες που της έχουν δοθεί στον χώρο του θεάματος εξαιτίας των διάσημων γονιών της, αλλά και την πορεία της στην υποκριτική.

Η ηθοποιός και κόρη της Τάνιας Τρύπη και του Κωνσταντίνου Καζάκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».

«Είμαι πολύ υπερήφανη για την οικογένειά μου. Κακά τα ψέματα, λόγω οικογένειας και από τη στιγμή που επέλεξα να κάνω αυτό το επάγγελμα, θα μου ανοίξουν και πέντε πόρτες παραπάνω. Από εκεί και πέρα, το θέμα είναι εγώ τι θα κάνω. Εάν δεν κάνω, δεν συμφέρω. Με την εμπειρία θα δούμε τι μπορώ να κάνω», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τους γονείς της, ενώ ανέφερε πως ποτέ δεν επεμβαίνουν στις επαγγελματικές της αποφάσεις.

«Γενικά με τους γονείς μου έχουμε πολύ καλή σχέση κι όταν πήρα την απόφαση να γίνω ηθοποιός, το είπα και στους δύο. Τώρα είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί θα κάνω την πρώτη μου θεατρική δουλειά με τον Άμλετ, αρχίζει το όνειρό μου να γίνεται πραγματικότητα σε αυτό που θέλω, το θέατρο δηλαδή. Μου αρέσουν τα δραματικά έργα, με εκφράζουν. Και την κωμωδία την αγαπώ πολύ. Δεν ζητάω βοήθεια από κανέναν. Πιο πολύ ρωτάω τη μητέρα μου για συνεργασίες, τι θα έχω να αντιμετωπίσω. Δεν γίνεται παρεμβατική η μητέρα μου, υπάρχει ένα όριο», εξήγησε.

Τέλος, ανέφερε πώς επιλέγει τις συνεργασίες της. «Για μένα, είναι πολύ σημαντικός ο τρόπος που θα με πλησιάσουν και πώς θα μου μιλήσουν. Αν δω ότι κάτι με ενοχλεί, αμέσως το δείχνω. Βάζω δηλαδή, όριο. Δεν μπορώ με την αγένεια, έχω αλλεργία. Τα αρνητικά σχόλια δεν θα σταματήσουν, προκύπτει από τη δική τους ανασφάλεια. Δεν θα με επηρεάσουν. Θα ακούσω ένα σχόλιο που έχει να κάνει με τη δουλειά μου και θα το σκεφτώ, εάν περιέχει μια αλήθεια. Τώρα όλα τα υπόλοιπα, εντάξει, δεν», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντo από τη δράση Αλβανού ληστή που απειλούσε με μαχαίρι υπαλλήλους και «άδειαζε» καταστήματα

Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ από Κωνσταντινόπουλο - Να γίνουν εκλογές αρχηγού από τη βάση μέχρι το τέλος του 2024

Ο 37χρονος είχε σχεδιάσει τον βιασμό της 11χρονης - Πώς περιέγραψε τη δολοφονία όταν εκείνη αντιστάθηκε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr