Survivor 2024: Κλείδωσαν οι τρεις μονομάχοι, αλλάζουν οι ασυλίες - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Κλείδωσαν οι τρεις μονομάχοι, αλλάζουν οι ασυλίες - Δείτε βίντεο

Η σχέση Δώρας-Κατερίνας, η νέα κόμμωση της Νεφισέ για τον Φάνη και η μάχη για το 3ο τοτέμ

MixCollage-13-Jun-2024-01-53-AM-7894
Οι Κόκκινοι μείωσαν σε 2-1 τις ασυλίες κατακτώντας την 3η την 23η εβδομάδα του Survivor 2024 και οι Μπλε έριξαν στην αρένα ξανά τη Δώρα Νικολή, η οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη με τους Γιώργο Γκιουλέκα και Χριστόφορο Ταξίδη για την παραμονή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Μάλιστα όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός από την επόμενη Κυριακή (16/6) μπαίνουμε σε ατομικά αγωνίσματα, με τον καθένα πλέον να παλεύει για τον εαυτό του για την επόμενη και τελευταία αποχώρηση πριν την τελική τετράδα.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (12/6) ο Γιώργος Γκιουλέκας σχολίασε την υποψηφιότητά του τονίζοντας πως ήταν μονόδρομος η επιλογή του εφόσον έχει τραυματισμό η Κατερίνα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1y91jzzd7xl)


Κλείσιμο
Στην Δαλάκα τόσο για τη σχέση τους, όσο και για τον τραυματισμό της παίκτριας της Κόκκινης ομάδαςς αναφέρθηκε και η Δώρα Νικολή.

«Αναμενόμενο για μένα να βγει ο Γιώργος υποψήφιος, από τη στιγμή που η Κατερίνα είναι τραυματισμένη στον ώμο όφειλαν να την προστατεύσουν. Λογικό είναι. Δόξα τον Θεό, επέστρεψε στο συμβούλιο κι είχε μόνο στραμπούληγμα, δυνατό, αλλά στραμπούληγμα. Εδώ που έχουμε έρθει, θα υπάρξουν τραυματισμοί και το ξέρουμε όλοι».

Αναφορικά με τη φιλία που της δένει, σχολίασε: «Εγώ επειδή μιλάω αρκετά συχνά με την Κατερίνα και λέμε τα δικά μας σαν κορίτσια, αλλά και για το παιχνίδι, για να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε τη φιλία μας και να μη χαλάσει, έχουμε διαχωρίσει το φιλικό κομμάτι κι ό,τι περνάμε οι δυο μας, από το αγωνιστικό κομμάτι».

Τέλος, αναφέρθηκε στην τελευταία μονομαχία, όπου θα παίξουν η μία απέναντι στην άλλη. «Σαφώς και στην τρίτη ασυλία, επειδή παίζει η καθεμία για τον εαυτό της κι επειδή εκείνη θα βγει αυτομάτως υποψήφια, θα παίξουμε κανονικά για να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας. Δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης. Κι αν ήμουν εγώ στη θέση της, δεν θα ζητούσα από την Κατερίνα να κάνει πίσω για να κερδίσω ή για να μη βγω σε μονομαχία, όπως το ίδιο θα κάνει κι εκείνη και το έχουμε συζητήσει», είπε κλείνοντας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1y8wi7dt2dl)


Τα συναισθήματά της για τον τραυματισμό της στο δάχτυλο και την ανακούφισή της που δεν αποδείχθηκε σοβαρός εξέφρασε από την πλευρά της η Κατερίνα Δαλάκα.

«Τα νέα είναι καλά και θετικά, κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα, γιατί στο σημείο αυτό το τόσο κομβικό, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο χρόνου. Έχω τον τραυματισμό ήδη στον ώμο μου, που έχει κοπεί ο τένοντας, έτυχε να στραμπουλήξω και το δάχτυλο πάρα πολύ, έχει πρηστεί κι είναι χάλια. Είμαι τυχερή που δεν είναι σπάσιμο, γιατί αυτό θα μου είχε στερήσει την παραμονή μου στο παιχνίδι, γιατί είναι το δεξί μου χέρι και δεν θα μπορούσα να κρατήσω για να ρίξω τον στόχο».

Επίσης μίλησε για τους συμπαίκτες της και τον τρόπο, που την αγκάλιασαν, τη στιγμή του τραυματισμού της, ενώ αναφέρθηκε και στην ανησυχία της Δώρας.

«Τη στιγμή που τραυματίστηκα, ήρθαν όλα τα παιδιά και με βοήθησαν, με αγκάλιασαν, μου είπαν να μην ανησυχώ. Ήταν δύο τα προβλήματα μέσα σε μία εβδομάδα, εκτός του ότι έμαθα για αυτό που έχω. Η Δώρα φοβήθηκε πάρα πολύ, άρχισε να κλαίει. Το θεωρώ λίγο υπερβολικό όλο αυτό. Καταλαβαίνω ότι είναι μαμά και νοιάζεται για όλους μας, αλλά θεωρώ ότι κάποιες φορές έχει παραπάνω άγχος από ό,τι πρέπει και ανησυχεί παραπάνω από όσο θα έπρεπε», είπε κλείνοντας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1y92tjkuc4x)



Στο στίβο μάχης εκτός από τους Χριστοφορο και Γκιουλέκα αποφασισμένοι να προστατεύσουν την Δαλάκα από το να βρεθεί στον τάκο μπήκαν και οι Τούρκοι Survivor All Star. Ωστόσο στον αγώνα αποφάσισε να μπει και η Κατερίνα παρά τον τραυματισμό στο χέρι της. Μετά από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως δεν υπήρχε σπάσιμο, έτσι τα δάχτυλά της παρέμειναν δεμένα, προσωρινά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1y9byymvi95)


Για ακόμα μια φορά την παράσταση έκλεψε η Νεφισέ και ο έρωτάς της με τον Φάνη. Η Τουρκάλα παίκτρια βρέθηκε στο στίβο μάχης με νέα κόμμωση, είχε φτιάξει μια καρδιά στα μαλλιά της με ένα F (Φάνης) και για ακόμα μια φορά μίλησε ανοιχτά για το ενδιαφέρον της για τον Έλληνα παίκτη κάνοντας μάλιστα και παράπονα. «Όλο μιλάει αλλά από πράξεις τίποτα. Ούτε ένα λουλούδι δεν μου έχει δώσει», είπε η Νεφισέ για τον Φάνη, ο οποίος χαμογελούσε αμήχανα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1y9u8rx9zuh)


Ο αγώνας ξεκίνησε με προβάδισμα για την κόκκινη ομάδα, το οποίο κράτησε μέχρι και το 10-8 όταν αποχώρησαν οι Τούρκοι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1yc1sa4nuq9)


Οι Μπλε μείωσαν σε 11-10, όμως οι Κόκκινοι πήραν τον 12ο πόντο με τον Χριστόφορο Ταξίδη να κερδίζει τον Φάνη Μπολέτση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ycb4zdnx61)


Το τουρκικό Survivor All Star συνεχίζει στην Κωνσταντινούπολη για τον ημιτελικό και τον Μεγάλο Τελικό. Ο Ogeday, η Seda, η Nefise, ο Atacan και ο Batuhan συνάντησαν από κοντά τις οικογένειές τους και μάχονται για την τελική 3άδα και το μεγάλο έπαθλο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ycgadpv2vd)


Στο Συμβούλιο του Νησιού ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τις αλλαγές που έρχονται.

«Πριν περάσουμε στην ψηφοφορία θα γίνει η πιο σημαντική ανακοίνωση της χρονιάς. Μετά από την αυριανή μονομαχία και 5μιση μήνες στο Survivor, ήρθε η ώρα το παιχνίδι να γίνει ατομικό. Ο καθένας θα παλέψει για την ατομική του ασυλία. Ο καθένας μόνος του στην 5άδα του Survivor. Ήρθε η ώρα να δούμε ποιοι θα είναι οι 4 που θα τα καταφέρουν. Τώρα ήρθε η ώρα», είπε ο παρουσιαστής του Survivor 2024 κι έδωσε τον λόγο στους παίκτες.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1yd07bzr7fd)


Η Κατερίνα Δαλάκα έκανε την αρχή, λέγοντας: «Όπως αγωνίζομαι μέχρι τώρα και τα δίνω όλα για την ομάδα μου, τώρα θα συνεχίσω για τον εαυτό μου. Στους ατομικούς αγώνες έχουμε από 5 ζωές, μήπως έρθει και η Δώρα με το μέρος μας κι έχουμε συνολικά 20 ζωές; Δεν αποκαλύπτω τη στρατηγική μου...», δήλωσε η Δαλάκα με τον Λιανό να αναφέρεται στη στρατηγική που ακολουθεί από εδώ και πέρα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1yd4pee7vf5)


Από την πλευρά του ο Φάνης ανέφερε: «Προσωπικά ήμουν προετοιμασμένος. Θέλω να μάθω τα διαδικαστικά, ο καθένας είναι πλέον για τον εαυτό του. Θα έρθουν δυνατές αναμετρήσεις, πάθος τρέλα κι ένταση. Δεν θα ήθελα να ήμουν αντιμέτωπος με τον Ντάνιελ. Όταν τελειώσει κι αυτή η μονομαχία θα δούμε, εγώ μπήκα από την αρχή στο Survivor 2024 με αυτόν τον στόχο».

«Νομίζω ότι είναι και δίκαιο, το περιμέναμε από την 8άδα. Παρόλο που είμαι ομαδικός παίκτης, θα αντέξω. Οι φιλίες δεν νομίζω να χαλάσουν» συμπλήρωσε ο Ντάνιελ με τη Δώρα να προσθέτει: «Μια καλή στρατηγική μπορεί να σε πάει ένα βήμα παρακάτω. Αν καταφέρω να παραμείνω θα μου αρέσει η ιδέα για τόσα πολλά run. Να δω τις αντοχές μου...»,.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ydeix83ruh)


Ο Γιώργος Λιανός είχε να κάνει και άλλη ανακοίνωση : «Φτάνουμε στην 5άδα και μένει άλλη μια αποχώρηση πριν φτάσουμε στην 4άδα για το Γαλάτσι. Κάθε αγώνας θα έχει κάποιον ή κάποια που θα κερδίζει και δεν θα ψηφίζεται στο συμβούλιο έχοντας ατομική ασυλία. Αυτός που επικρατεί στον στίβο μάχης», πρόσθεσε ο παρουσιαστής. Ενώ όπως είπε πριν από κάθε αγώνα θα εξηγεί τους κανόνες διεξαγωγής.

Οι μπλε ψήφισαν τον 3ο μονομάχο για την αποχώρηση της Πέμπτης 13/6 και δεν ήταν άλλος από τη Δώρα Νικολή.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ydo04ivegx)


«Μία χαρά Γιώργο, το γνώριζα ούτως ή άλλως. Είναι λογικό να ψηφιστώ εγώ από τους τρεις μας. Καλούμαι να παραμείνω. Και λίγο παραπάνω να ήμουν από τον Ντάνιελ, τα παιδιά είναι καιρό παρέα και θέλουν να πάνε μαζί παρακάτω» είπε η Δώρα για τον Φάνη Μπολέτση και τον Ντάνιελ Νούρκα, οι οποίοι αντέδρασαν και ανέφεραν πως δεν τη ψήφισαν για συναισθηματικούς λόγους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ydradb09e1)


Έτσι ένας από τους Χριστόφορο Ταξίδη, Γιώργο Γκιουλέκα και Δώρα Νικολή θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει πριν από τα ατομικά παιχνίδια. Φυσικά θα προηγηθεί ο αγώνας επάθλου επικοινωνίας με τον νικητή να λαμβάνει κλήση από την οικογένειά του.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ydzdtyy02x)




Ειδήσεις σήμερα:

Αμοργός: Ποιος είναι ο 59χρονος Αμερικανός τουρίστας που εξαφανίστηκε – Συνεχίζονται οι έρευνες

Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ θέτει και ο Νίκος Παπανδρέου: Ο λόγος άμεσα στους φίλους και στα μέλη για Αλλαγή

Ο Μακρόν έγινε... Manu Chao: Το λογοπαίγνιο και η φωτογραφία που έγιναν viral

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης