Σπύρος Μπιμπίλας: Αποκάλυψε την αλήθεια για το μαλλί του και την πίκρα του για «άτομα κοντινά μου που τα παρακαλούσα και δεν ψήφισαν στο ΣΕΗ»

Σπύρος Μπιμπίλας: Αποκάλυψε την αλήθεια για το μαλλί του και την πίκρα του για «άτομα κοντινά μου που τα παρακαλούσα και δεν ψήφισαν στο ΣΕΗ»

Δεν είμαι χριστιανός, αν ήμουν θα πίστευα στην ανάσταση, είπε ο ηθοποιός και βουλευτής

bibilias
Σε μια εξομολογητική συνέντευξη προχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, την αλήθεια για το χρώμα των μαλλιών του, τη σχέση του με τον θάνατο και την πίκρα του μετά τις τελευταίες εκλογές στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ).

«Το μαλλί είναι φυσικό απλά επειδή είναι λίγο αραιωμένο όταν έρχόμαστε στα κανάλια βάζουμε υλικό σαν πιπέρι για να μην φωτίζουν τα κενά που δημιουργούν οι προβολείς. Δεν ασπρίζουν με τίποτα τα μαλλιά μου. Μια κυρία με είδε και με ρώτησε "τι κάνετε και δεν γερνάτε;". Προσέχω τον εαυτό μου πάρα πολύ. Μπότοξ έχω κάνει μια φορά και δεν μου άρεσε» είπε στο Action24 ο Σπύρος Μπιμπίλας

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1yensex5d5d)


Όπως είπε, επίσης, «μεγάλωσα σε οικογένεια με γραφείο κηδειών και έχω εξοικείωση με την ιδέα του θανάτου» ενώ για τις εκλογές στο ΣΕΗ σημείωσε ότι «επειδή οι ηθοποιοί δεν ήρθαν να ψηφίσουν, είχαμε τεράστια αποχή 3650 ψήφισαν 1085»

«Μετά από τέτοια γεγονότα όφειλαν να έρθουν να ψηφίσουν. Έχω πικραθεί πάρα πολύ και από άτομα κοντινά μου που τους παρακαλούσα και δεν ήρθαν να ψηφίσουν» συμπλήρωσε

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1yej0mgue9t)


Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε και για τη χριστιανική θρησκεία είπε ότι «παροτι πιστεύω ότι είναι η καλύτερη, πιστεύω στις μεγάλες αληθείες της θρησκείας για αλληλεγγύη, ισότητα, δεν είμαι χριστιανός. Αν ήταν θα πίστευα στην ανάσταση. Ο μόνος λογος που θα ήθελα να πεθάνω είναι για να δω τι γίνεται μετά».

Περιέγραψε, δε, ότι «σε μια κηδεία έλεγε ο παπας "τυχερέ που πας στο φως και εμείς στο σκοτάδι" και είπα στον παπά "να βγούμε όλοι στη λεωφόρο να μας πατήσουν αυτοκίνητα; Τι είναι αυτά που λέτε;"».


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1yexkt5l8e9)



Ειδήσεις σήμερα:

Ασημένιος ο Καραλής στον τελικό του επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα - Δείτε βίντεο

Ο Παναθηναϊκός 88-85 τον Ολυμπιακό μέσα στο ΣΕΦ και ο τίτλος θα κριθεί σε 5ο ματς στο ΟΑΚΑ

Κλείδωσαν οι τρεις μονομάχοι, αλλάζουν οι ασυλίες στο Survivor - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης